04.12.2019 00:10

Chindia joacă astăzi pe terenul lui Dinamo

Chindia joacă astăzi pe terenul lui Dinamo
Galerie foto

❚ Chindia nu a mai câștigat de etape bune, iar ultimul eșec, 2-5 cu Academica Clinceni, a dus-o și mai adânc în zona periculoasă a clasamentului ❚ Meciul se joacă astăzi, de la ora 20.30, pe stadionul din Șoseaua Ștefan cel Mare și are o importanță deosebită pentru ambele echipe ❚ În acest sezon, Chindia a obținut prima victorie chiar în fața lui Dinamo, 3-2 la Ploiești, după un meci spectaculos, în care au punctat Neguț, Leca și Cherchez, respectiv Montini și Nistor ❚ Târgoviștenii au prins-o atunci pe Dinamo într-un moment extrem de slab, dar lucrurile stau altfel acum, iar echipa pregătită de Dusan Uhrin pornește cu prima șansă

 

COSMIN SAVA

 


 

În etapa cu numărul 19 a acestei stagiuni de Liga I, Chindia Târgoviște are parte de un joc foarte dificil, pe terenul unei formații care atacă locurile de play-off, Dinamo București. Meciul se joacă astăzi, de la ora 20.30, pe stadionul din Șoseaua Ștefan cel Mare și are o importanță deosebită pentru ambele echipe. Partida va fi transmisă în direct de TelekomSport, DigiSport și Look, iar prețurile biletelor sunt următoarele: Peluza Cătălin Hîldan (10 lei), Peluza Sud (10 lei), Peluză Oaspeți (10 lei), Tribuna a II-a (15 lei), Tribuna I (20 lei) și Tribuna 0 (20 lei).

Dinamo traversează o perioadă mai bună

Chindia nu a mai câștigat de etape bune, iar ultimul eșec, 2-5 cu Academica Clinceni, a dus-o și mai adânc în zona periculoasă a clasamentului. De partea cealaltă, Dinamo este aproape de locurile de play-off, runda trecută a câștigat, 1-0 cu Poli Iași, fiind neînvinsă de trei etape. Echipa lui Viorel Moldovan este pe locul 12, cu 17 puncte, iar o înfrângere în această etapă ar putea să o coboare pe 13, loc direct retrogradabil. Începând cu această partidă, din lotul Chindiei nu va mai face parte Mihai Voduț, pentru că clubul târgoviștean a ales să înceteze relațiile contractuale cu atacantul.

Chindia a câștigat în tur

În acest sezon, Chindia a obținut prima victorie chiar în fața lui Dinamo, 3-2 la Ploiești, după un meci spectaculos, în care au punctat Neguț, Leca și Cherchez, respectiv Montini și Nistor. Târgoviștenii au prins-o atunci pe Dinamo într-un moment extrem de slab, dar lucrurile stau altfel acum, iar echipa pregătită de Dusan Uhrin pornește cu prima șansă. Chindia va fi încurajată de suporteri pe stadionul Dinamo. Conform site-ului oficial al clubului târgoviștean, se asigură transport pentru cei care vor să fie alături de jucătorii lui Viorel Moldovan în meciul de astăzi.