22.11.2019 00:10

Chindia joacă astăzi pe terenul campioanei

Chindia joacă astăzi pe terenul campioanei
Galerie foto

❚ Formația târgovișteană a impresionat în meciul de pregătire disputat în fața vicecampioanei FCSB, pe care l-a câștigat cu 6-3, dar astăzi elevii lui Viorel Moldovan vor reîncepe seria meciurilor oficiale ❚ Dacă cele două echipe au ceva în comun, acel lucru este reprezentat de faptul că atât Chindia, cât și CFR, au remizat în ultima etapă de Liga I disputată înainte de meciurile naționalei ❚ Meciul disputat la Ploiești în turul acestui sezon a fost unul cu adevărat interesant. Chindia a deschis scorul prin Neicuțescu, a intrat la pauză cu avantaj minim, dar CFR Cluj a revenit după pauză


COSMIN SAVA

 


 

Pauza competițională provocată de meciurile echipei naționale s-a încheiat, iar partidele din Liga I vor începe din nou în acest weekend. Chindia a impresionat în meciul de pregătire disputat în fața vicecampioanei FCSB, pe care l-a câștigat cu 6-3, dar astăzi elevii lui Viorel Moldovan vor reîncepe seria meciurilor oficiale. Formația târgovișteană va juca în deplasare, de la ora 20.30, în fața campioanei CFR Cluj, meciul urmând a fi transmis de DigiSport, Telekom Sport și Look. Prețurile biletelor sunt următoarele: Peluza I (10 lei), Tribuna I (20 lei), Tribuna II (20 lei), VIP B (60 lei) și VIP A (80 lei).

Obiective diferite

Cele două echipe au situații diferite în clasamentul primei ligi, formația clujeană ocupă primul loc, cu 31 de puncte, în timp ce Chindia este abia pe 10, cu 17. CFR Cluj traversează o perioadă bună, pe lângă prestațiile din campionat, echipa pregătită de Dan Petrescu este aproape și de calificarea în primăvara europeană. Dacă cele două formații au ceva în comun, acel lucru este reprezentat de faptul că atât Chindia, cât și CFR, au remizat în ultima etapă de Liga I disputată înainte de meciurile naționalei. Formația pregătită de Viorel Moldovan a remizat pe teren propriu în condiții speciale, având un om mai puțin pe teren timp de o oră, cu Universitatea Craiova, 1-1, iar CFR a scos un 0-0 la București, contra celor de la Dinamo.

CFR s-a impus în tur

Meciul disputat la Ploiești în turul acestui sezon a fost unul cu adevărat interesant, Chindia a deschis scorul prin Neicuțescu, a intrat la pauză cu avantaj minim, dar CFR și-a arătat valoarea în repriza secundă și s-a impus într-un final cu 4-1, grație reușitelor semnate de țucudean, Păun și Deac (2). În stagiunea precedentă, cele două formații s-au întâlnit în Cupa României, iar câștig de cauză a avut tot CFR, care s-a impus la limită, 1-0, prin golul lui Tambe.

Ghergu vrea puncte din acest meci

Președintele Chindiei Târgoviște, Marcel Ghergu, a transmis că își dorește ca echipa dâmbovițeană să scoată un rezultat pozitiv din meciul cu CFR. Acesta consideră că salvarea de la retrogradare ar rămâne un reper important în istoria fotbalului din județul nostru. „Mai sunt șase etape până se întrerupe campionatul, ne așteaptă meciuri grele, vrem să adunăm puncte, iar prima oportunitate va fi partida cu CFR. Chiar dacă jucăm împotriva campioanei României, mergem cu încredere la Cluj și ne vom juca șansa noastră. Ne aflăm într-o formă bună și cred că putem obține un rezultat bun. Noi ne-am propus un obiectiv mai măreț, însă realist vorbim, dacă vom rămâne în Liga 1 este o realizare pentru echipa noastră, ca nou promovată”, a spus Ghergu la emisiunea Sport Show, de pe Columna TV.