23.08.2019 00:10

Chindia joacă astăzi cu Poli Iași

Chindia joacă astăzi cu Poli Iași
Galerie foto

* Partida se dispută pe stadionul „Emil Alexandrescu” și va fi transmisă în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look

* Dacă trupa lui Moldovan este în zona de jos a clasamentului, pe locul 12, cu 4 puncte, echipa pregătită de Mihai Teja este într-o formă excelentă și se află la egalitate de puncte, 14, cu CFR Cluj

* Echipa târgovișteană a efectuat deplasarea la Iași cu avionul, aceasta fiind cererea exprimată de antrenorul Viorel Moldovan

 

COSMIN SAVA


 

Trupa lui Viorel Moldovan a reușit etapa trecută să obțină prima victorie după mai bine de două decenii în Liga 1, 3-2 cu Dinamo București, iar acum se pregătește pentru un nou duel dificil. Astăzi, de la ora 18.00, Chindia joacă în deplasare la echipa de pe locul 2, Poli Iași. Partida se dispută pe stadionul „Emil Alexandrescu” și va fi transmisă în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look. Prețurile biletelor au fost următoarele: Peluze (10 lei), Tribuna A și Tribuna B (20 de lei), Tribuna 0B și 0A (30 de lei) și Tribuna 0 (50 de lei).

Poli Iași nu a pierdut în acest sezon

Chindia a înregistrat o victorie, o remiză și patru eșecuri în etapele scurse până acum, în timp ce echipa din Iași nu a cunoscut gustul înfrângerii, reușind să obțină patru victorii și două egaluri în șase etape. Dacă trupa lui Moldovan este în zona de jos a clasamentului, pe locul 12, cu 4 puncte, echipa pregătită de Mihai Teja este într-o formă excelentă și se află la egalitate de puncte, 14, cu CFR Cluj, campioana din ultimele două sezoane. Poli are cea mai bună defensivă din campionat, cu doar două goluri încasate, dar în plan ofensiv nu stă la fel de bine, are opt reușite, cu una mai mult decât Chindia. Formația târgovișteană suferă la nivel defensiv, are 13 goluri primite în 6 etape, una dintre cele mai slabe apărări ale campionatului.

Deplasare cu avionul

Echipa târgovișteană a efectuat deplasarea la Iași cu avionul, aceasta fiind cererea exprimată de antrenorul Viorel Moldovan, conform gsp.ro. Următorul joc al târgoviștenilor va fi tot în deplasare,  la FC Hermannstadt. Antrenorul Chindiei nu se va putea baza în perioada următoare pe Daniel Novac, fotbalist care a suferit o invervenție chirurgicală, operație de menisc. În plus, s-a renunțat la serviciile cu Bogdan Șandru, care a revenit la Dunărea Călărași.