23.01.2023 00:11

Chindia joacă astăzi cu FC Argeș

Chindia joacă astăzi cu FC Argeș
Galerie foto

* Cele două formații au în comun numărul golurilor primite în această stagiune, câte 30 pentru fiecare dintre ele

 

Pauza competițională a ajuns la final, iar Chindia Târgoviște începe seria meciurilor oficiale din 2023 astăzi, pe teren propriu. Echipa lui Toni Petrea întâlnește FC Argeș, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești. Partida începe la ora 17.00 și va fi transmisă în direct de Digi Sport, Orange Sport și Prima Sport. Pentru această partidă, conducerea clubului dâmbovițean a stabilit ca prețul biletelor să fie următorul: 20 de lei la Tribuna 1 și 30 de lei la Tribuna 0. Etapa cu numărul 22 a început de vineri, iar astăzi se va mai disputa un meci, de la ora 20.00, derby-ul dintre Farul Constanța și CFR Cluj, primele două clasate din SuperLiga.

Vecine de clasament

În ultimul joc oficial din 2022, Chindia Târgoviște a pierdut în deplasare, pe terenul Universității Craiova, la o diferență categorică, 0-3. De partea cealaltă, FC Argeș a remizat pe teren propriu cu ultima clasată, CS Mioveni, 1-1. În urma acestor rezultate, Chindia a rămas cu 21 de puncte și se clasează pe locul 12, în timp ce FC Argeș este pe locul 11, cu 23 de puncte. Cele două formații au în comun numărul golurilor primite în această stagiune, câte 30 pentru fiecare dintre ele. În atac, Chindia stă mai bine, are 22 de reușite, în timp ce FC Argeș are doar 17.

FC Argeș a câștigat în tur

Cele două formații s-au întâlnit de două ori în acest sezon. Prima partidă a avut loc în campionat, cu FC Argeș în postura de echipă gazdă. Chindia a cedat în partida respectivă la limită, 1-2, după ce a deschis scorul prin Popadiuc. Garita și Ișfan au marcat după pauză, și au întors soarta meciului. Chindia și FC Argeș au făcut parte din aceeași grupă în Cupa României, iar meciul din etapa a doua s-a încheiat la egalitate, 1-1. Celestine a deschis scorul rapid, dar Vorobjovas a restabilit egalitatea înainte de pauză.

 

 

Cosmin Sava