07.02.2020 00:10

Chindia joacă astăzi cu Astra

Chindia joacă astăzi cu Astra
Galerie foto

❚ În acest moment, formația din Giurgiu ocupă locul 3 în Liga I, cu 40 de puncte, 7 mai puțin decât liderul CFR Cluj, în timp ce Chindia este pe 12, loc de baraj, având 21 de puncte, cu unul mai mult decât Academica Clinceni ❚ Astra pornește drept favorită, dar calculele hârtiei indicau acest lucru și în prima parte a sezonului, însă atunci echipa târgovișteană reușea să se impună pe arena „Ilie Oană” din Ploiești ❚ Vadim Rață a reușit singurul gol al partidei din turul sezonului regulat, pe final de joc, iar Chindia obținea în acel moment 3 puncte extrem de importante ❚ Partida se dispută pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu, de la ora 20.30, urmând a fi transmisă în direct de Telekom Sport, Digi Sport și Look

 

COSMIN SAVA

 


 

Chindia a arătat rău în primul joc oficial al anului, pe care l-a și pierdut, 0-1 cu FC Botoșani, iar în runda cu numărul 24 a acestei stagiune de primă ligă joacă în deplasare, pe terenul uneia dintre formațiile bune din Liga I, Astra Giurgiu. Partida se dispută astăzi, pe stadionul Marin Anastasovici, de la ora 20.30, urmând a fi transmisă în direct de Telekom Sport, Digi Sport și Look. Clubul Astra a scos la vânzare biletele pentru partida cu formația lui Viorel Moldovan, iar prețurile sunt următoarele: Tribuna II - 10 lei; Tribuna I (sectoarele 1-4; 9-12) - 15 lei și Tribuna I ( sectoarele 5-8) - 20 lei.

Ambele au pierdut

Cu obiective diferite, ținând cont de pozițiile din clasament, ambele echipe au arătat rău în primele partide oficiale ale anului. Dacă Chindia a cedat pe teren propriu cu FC Botoșani (0-1), Astra a pierdut în deplasare la Dinamo Bucureși (0-2). În acest moment, formația din Giurgiu ocupă locul 3 în Liga I, cu 40 de puncte, 7 mai puțin decât liderul CFR Cluj, în timp ce Chindia este pe 12, loc de baraj, având 21 de puncte, cu unul mai mult decât Academica Clinceni, echipă care ocupă prima poziție direct retrogradabilă în liga secundă. Chindia are a doua cea mai slabă apărare din campionat, cu 43 de goluri încasate, iar formația din Giurgiu stă foarte bine pe fază ofensivă, cu 33 de goluri marcate, astfel că defensiva echipei pregătite de Moldovan s-ar putea confrunta cu noi probleme. Partida cu Astra se anunță una extrem de dificilă pentru elevii lui Moldovan, ținând cont de ultimele prestații ale echipei, dar și de faptul că suporterii au început să fie tot mai nemulțumiți de rezultatele înregistrate.

Chindia s-a impus în tur

Astra pornește drept favorită, dar calculele hârtiei indicau acest lucru și în prima parte a sezonului, însă atunci echipa târgovișteană reușea să se impună pe arena „Ilie Oană” din Ploiești. Vadim Rață a reușit singurul gol al partidei din turul sezonului regulat, pe final de joc, iar Chindia obținea în acel moment 3 puncte extrem de importante. Din acel moment, formația târgovișteană a reușit să mai câștige doar două partide în Liga I, cu FC Voluntari (1-0) și Poli Iași (2-1), în schimb s-au înregistrat șapte înfrângeri și trei remize.