18.01.2018 00:06

Chindia intră miercuri în cantonament

Chindia intră miercuri în cantonament
Galerie foto

* Chindia a început pregătirile pentru partea a doua a sezonului care ar putea aduce promovarea în prima ligă a fotbalului românesc

* Primul meci de pregătire din acest an o să fie cu Dacia Unirea Brăila, pe 27 ianuarie.

*„ Nu sunt prime de achitat, nu există probleme financiare.” a spus Ghergu.

COSMIN SAVA


Chindia a început pregătirile pentru partea a doua a sezonului care ar putea aduce promovarea în prima ligă a fotbalului românesc. Până acum, antrenamentele s-au desfășurat la baza proprie, dar începând cu 24 ianuarie, băieții lui Nicu Croitoru vor intra în cantonament la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia.

La nivelul lotului, ca noutăți au apărut Rafael Licu, Sergiu Jurj și Andrei Ludușan, toți jucători U21, iar la capitolul plecări îi notăm pe Cristinel Matei și Marius Bâtfoi, în plus, se pare că și Adrian Grigore ar vrea să părăsească echipa târgovișteană. Primul meci de pregătire din acest an o să fie cu Dacia Unirea Brăila, pe 27 ianuarie.

Lămuriri privind situația financiară

În ultimul timp, au apărut zvonuri că jucătorii Chindiei ar avea de încasat niște prime, așa că am solicitat o poziție oficială din partea președintelui Chindiei, Marcel Gherghu.

„Nu sunt noutăți în privința lotului în afară de cei trei jucători prezenți la reunire. Nu sunt prime de achitat, nu există probleme financiare. O să ieșim cu o declarație mai amplă înainte de a pleca în cantonament.” a spus Ghergu.