22.03.2019 00:10

Chindia întâlnește Daco-Getica

Chindia întâlnește Daco-Getica
Galerie foto

❚ Partida tur, disputată pe terenul celor de la Daco- Getica, s-a încheiat la egalitate, 2-2, golurile Chindiei fiind reușite de Liviu Mihai și Cristi Cherchez ❚ Formația din Târgoviște stă bine la capitolul meciurilor disputate acasă în acest sezon, reușind să câștige de 8 ori, a remizat în trei meciuri și a pierdut o singură dată ❚ Din anul 2011, cele două echipe s-au mai întâlnit de patru ori, dar Chindia nu a reușit să câștige nici măcar un meci, înregistrându-se două egaluri (1-1 și 0-0), dar și două eșecuri (0-1 și 1-2)

 

COSMIN SAVA

 


 

Lupta pentru promovare continuă, iar Chindia Târgoviște evoluează în etapa cu numărul 26 pe teren propriu, în compania formației Daco-Getica București. Meciul se joacă duminică, de la ora 15.30, pe stadionul „Eugen Popescu”, urmând a fi transmis în direct de DigiSport 1, TelekomSport 1 și Look Sport. În acest moment, Chindia este pe locul 4, cu 54 de puncte, în timp ce Daco-Getica este pe 13, cu 28 de puncte.

Daco-Getica a remizat în ultima etapă

Formația pregătită de Viorel Moldovan a reușit o victorie frumoasă în ultima rundă disputată, 4- 1 cu CS Mioveni, în timp ce Daco- Getica a scos doar o remiză în partida de pe teren propriu cu Metaloglobus, 1-1. Marius Baciu sa bazat pe următorii jucători în ultimul meci: Isvoranu - C-tin Dedu, Cotigă, Motroc, D. Cârjan, M. Tudorică, Raph. Stănescu, Bustea, Călințaru (cpt.), Eug. Nica, Măd. Martin. Au mai intrat Nsiah, Stancu și Prodan.

Cele două formații au făcut egal în tur

Partida tur, disputată pe terenul celor de la Daco-Getica, s-a încheiat la egalitate, 2-2, golurile Chindiei fiind reușite de Liviu Mihai și Cristi Cherchez, în timp ce pentru formația bucureșteană a reușit Voicu o „dublă”. Interesant este că din anul 2011, cele două echipe sau mai întâlnit de patru ori, dar Chindia nu a reușit să câștige nici măcar un meci, înregistrându-se două egaluri (1-1 și 0-0), dar și două eșecuri (0-1 și 1-2). Chindia a pierdut un singur meci acasă Formația din Târgoviște stă bine la capitolul meciurilor disputate acasă în acest sezon, reușind să câștige de 8 ori, a remizat în trei meciuri și a pierdut o singură dată. De partea cealaltă, Daco-Getica a câștigat de doar 2 ori în deplasare, a scos 5 remize și a pierdut 5 meciuri. Dacă judecăm în funcție de acest aspect, formația pregătită de Viorel Moldovan este favorită și trebuie să câștige pentru a rămâne aproape în lupta pentru promovare.