08.03.2024 00:11

Chindia întâlnește CSM Alexandria

Chindia întâlnește CSM Alexandria
Galerie foto

* Formația târgovișteană este obligată să câștige, pentru a rămâne implicată în lupta pentru play-off.

 

Mâine, în cadrul etapei cu numărul 18 din această ediție a Ligii a 2-a, Chindia Târgoviște joacă pe teren propriu, pe stadionul „Eugen Popescu”, împotriva formației CSM Alexandria. Meciul începe la ora 11.00 și nu va fi televizat. De menționat faptul că la formația din Alexandria evoluează Alberto Călin, jucător care a fost legitimat în prima parte a sezonului la Chindia, dar și Vladimir Georgescu, originar din Moreni, fotbalist care și-a făcut junioratul la Concordia Chiajna.

Meci important

În primele două etape din 2024, Chindia a remizat cu Metaloglobus București (0-0) și s-a impus în deplasarea de la Unirea Dej (3-1). În schimb, CSM Alexandria a înregistrat două înfrângeri, cu CS Tunari (0-1) și CS Mioveni (0-1). Formația târgovișteană ocupă în acest moment locul 9, cu 25 de puncte, în timp ce echipa din Teleorman este pe locul 19, cu 8 puncte.

Chindia este obligată să câștige, pentru a rămâne implicată în lupta pentru play-off. Locul 6 este ocupat în acest moment de Ceahlăul Piatra Neamț, cu 28 de puncte. Între formația pregătită de Diego Longo și trupa din Moldova se mai regăsesc Miercurea Ciuc (28 de puncte) și CSA Steaua (25 de puncte). Meciul este unul important și pentru echipa din Alexandria, care încă mai speră să evite retrogradarea.

 

 

Cosmin Sava