07.04.2021 00:25

Chindia încă mai speră la play-off

Chindia încă mai speră la play-off
Galerie foto

❚ Formația târgovișteană trebuie să câștige în ultima etapă, cu FC Argeș, și să aștepte un pas greșit din partea celor de la FC Botoșani sau Academica Clinceni ❚ Meciul a început cu formația târgovișteană în atac, însă lovitura de cap a lui Florea nu a prins spațiul porții apărate de Rîmniceanu. Chindia a punctat în cele din urmă prin Marco Dulca, cel care a marcat cu un șut plasat, pe pasa lui Paul Iacob ❚ FC Voluntari a încercat să intre în joc, dar a avut doar o ocazie până la pauză, prin Ricardinho, al cărui șut din afara careului a trecut pe lângă poarta lui Aioani ❚ Formația târgovișteană a avut ultima ocazie a meciului, însă Cherchez a trimis pe lângă poarta lui Rîmniceanu dintr-o poziție bună.

 

COSMIN SAVA

 


 

Chindia Târgoviște era obligată să câștige meciul cu FC Voluntari, din cadrul etapei cu numărul 29 a acestei stagiuni de Liga I, pentru a mai putea spera la play-off. Băieții lui Emil Săndoi s-au mobilizat, au făcut o partidă bună și au obținut trei puncte importante, care le oferă în continuare șanse la un loc printre cele mai bune șase echipe ale țării. Formația târgovișteană trebuie să câștige în ultima etapă, cu FC Argeș, și să aștepte un pas greșit din partea celor de la FC Botoșani sau Academica Clinceni.

Dulca a punctat decisiv

Meciul a început cu formația târgovi șteană în atac, însă lovitura de cap a lui Florea nu a prins spațiul porții apărate de Rîmniceanu (4). Chindia a punctat în cele din urmă prin Marco Dulca, cel care a marcat cu un șut plasat, pe pasa lui Paul Iacob (27). FC Voluntari a încercat să intre în joc, dar a avut doar o ocazie până la pauză, prin Ricardinho, al cărui șut din afara careului a trecut pe lângă poarta lui Aioani (37), iar Chindia a intrat cu avantaj la cabine. Chindia a știut să gestioneze avantajul Repriza secundă nu a oferit foarte multe evenimente interesante, pentru că formația târgovișteană a reușit să-i țină departe de poartă pe adversari, care nu au avut multe ocazii de a puncta. Tamaș a ratat cea mai mare oportunitate pentru oaspeți, atunci când a reluat peste poartă o minge ajunsă la el, după ce Aioani a apărat șutul lui Pesic (68). Chindia a avut o ocazie bună prin Diaz, însă lovitura acestuia de cap a fost blocată de un fundaș al echipei din Voluntari (89). Aioani a avut o nouă intervenție bună în prelungiri, când a apărat șutul lui Betancor (90+1). Formația târgovișteană a avut ultima ocazie a meciului, însă Cherchez a trimis pe lângă poarta lui Rîmniceanu, dintro poziție bună (90+5).

Caseta tehnică

Stadion: Gloria-Buzău. A marcat: Marco Dulca (27). Cartonașe galbene: Balaur (9), Garba (22), Angelov (32). Au arbitrat: Horațiu Feșnic - Valentin Avram și Alexandru Cerei. Chindia: Aioani – Căpușă, Pițian, Celea, C. Dinu (83 Fomba) – Neguț (90+2 Yameogo), Iacob, Dulca, Dumitrașcu – Rață (90+2 Cherchez), Florea (74 Diaz). Antrenor: Emil Săndoi. Voluntari: Rîmniceanu – Balaur (57 Pesic), Tamaș (74 Ilie), Satli – Costin, Gheorghe, Ricardinho, Mailat (57 Tavares / 90+2 Armaș), Briceag – Garba (57 Betancor), Angelov. Antrenor: Bogdan Andone.