09.04.2019 00:10

Chindia este pe loc direct promovabil

Chindia este pe loc direct promovabil
Galerie foto

❚ Leca, Florea și Cherchez au semnat golurile victoriei din ultima etapă, iar acum Chindia se pregătește pentru meciul de joi, deplasare la Ripensia Timișoara ❚ „Trebuie să fim concentrați, nu mă interesează ce fac adversarele, urmează două partide interesante. Echipa are nevoie să fie susținută, suporterii trebuie să fie lângă noi, să ne încurajeze”, a spus Viorel Moldovan ❚ „Urmează două meciuri care ne pot arăta direcția în acest campionat, sper să fie o direcție pozitivă, să ne consolidăm una din cele două poziții”, a transmis și atacantul Daniel Florea

 

COSMIN SAVA

 


 

Formația târgovișteană a câștigat clar în ultima etapă, 3-0 cu Dacia Unirea Brăila, și a făcut pasul către locul secund, unul direct promovabil în prima ligă. Leca, Florea și Cherchez au semnat golurile victoriei din ultima etapă, iar acum Chindia se pregătește pentru meciul de joi, deplasare la Ripensia Timișoara.

Moldovan: „Trebuie să fim concentrați”

Antrenorul Chindiei, Viorel Moldovan, a transmis că echipa lui putea câștiga mult mai clar meciul cu Brăila și spune că e nevoie de atenție în următoarele etape, pentru că se anunță o perioadă complicată. „Am avut o primă repriză așa și așa, am avut ocazii. Până la urmă, a doua repriză am reușit să marcăm, puteam să mai înscriem goluri, îmi pare rău că nu am făcut-o, pentru că golaverajul contează și te ajută să ai mai multă încredere. Trebuie să ne concentrăm pe meciurile care vor urma. Nu e ușor, am vorbit cu băieții, am analizat eșecul de la Constanța, dar am reușit să-l depășim. Am avut un meci foarte bun, puteam câștiga jocul mult mai categoric. Ne așteaptă încă zece etape de foc, trebuie să fim implicați. Băieții sunt foarte concentrați, trebuie să credem până la capăt și să obținem promovarea. Etapa trecută nu a fost fastă pentru noi, când nu poți să câștigi un joc trebuie să faci tot posibilul să nu pierzi, din păcate, nu am reușit atunci. Trebuie să fim concentrați, nu mă interesează ce fac adversarele, urmează două partide interesante. Echipa are nevoie să fie susținută, suporterii trebuie să fie lângă noi, să ne încurajeze”, a spus Viorel Moldovan pentru pagina de Facebook FC Chindia Târgoviște..

Florea: „Suporterii să vină lângă noi”

Daniel Florea se bucură că a reușit să marcheze în partida cu Dacia Unirea și spune că jocurile următoare sunt foarte importante. Acesta cere sprijinul suporterilor și îi asigură că toată lumea își dorește promovarea în prima ligă. „Cred că ne-am făcut meciul mai greu, cred că am avut o contribuție la asta, prin ratările pe care le-am avut, dar până la urmă ne-am atins obiectivul. A fost o victorie categorică, o victorie de moral. E mai greu să te exprimi la adevărata valoare, când o echipă face antijoc, e greu să te exprimi, dar nu a fost cazul, ei s-au deschis, au încercat să joace fotbal, am auzit și indicațiile domnului Petre, care le zicea să joace fotbal. Am avut câteva ratări bune, dar mă bucur că am rămas pozitiv și am reușit să înscriu până la urmă. Urmează două meciuri care ne pot arăta direcția în acest campionat, sper să fie o direcție pozitivă, să ne consilidăm una din cele două poziții. Sunt din ce în ce mai încrezător în ceea ce ne privește, chiar dacă am avut sincopa de la Constanța, sperăm să rămânem optimiști și încrezători în continuare. Când am venit la această echipă era vorba de multe proiecte, eu ca jucător pot să-mi fac datoria doar pe teren. Suntem bucuroși să ne facem treaba pe teren, să promovăm, apoi vom vedea ce va fi, de alte aspecte se ocupă cei care sunt în măsură. Contează și pentru suporteri să se facă stadionul, pentru că ar merge la meciuri în număr mai mare, dar, din păcate, se fac acolo unde nu e tradiție, unde nu vine așa multă lume la stadion. Suporterii să vină lângă noi, să ne încurajeze și să creadă în noi. Îmi doresc să reușesc să promovez cu Chindia, e un vis din copilărie”, a transmis Florea pentru aceeași sursă.