07.11.2018 00:10

Chindia e pe primul loc la U17 și U19

Chindia e pe primul loc la U17 și U19
Galerie foto

❚ Ultima etapă disputată în campionatul U17 a propus un interesant duel dâmbovițean, Chindia - GȘA Nucet, meci care s-a încheiat la egalitate (1-1) ❚ Cealaltă echipă a județului nostru, CSȘ Târgoviște, a trecut simplu pe teren propriu, 4-1, de Colțea 1920 Brașov ❚ La U19, pentru primul loc luptă Chindia (14 puncte) și CSȘ (11 puncte), ultima cu un meci mai puțin disputat ❚ GȘA Nucet este abia pe locul 7, cu 7 puncte adunate până în acest moment

 

COSMIN SAVA

 


 

Formațiile dâmbovițene obțin rezultate interesante în Campionatele Naționale U17 și U19 la fotbal, acolo unde participăm cu trei echipe, Chindia, CSȘ Târgoviște și GȘA Nucet. La U17 Chindia este pe primul loc, iar printre echipele care luptă pentru supremație se regăsește și cea din Nucet, în timp ce la U19 formația de lângă Turn luptă pentru prima poziție cu CSȘ Târgoviște

Egal în derby la U17

Ultima etapă disputată în campionatul U17 a propus un interesant duel dâmbovițean, Chindia-GȘA Nucet, meci care s-a închiat la egalitate, 1-1. Cealaltă echipă a județului nostru, CSȘ Târgoviște a trecut simplu pe teren propriu, 4-1, de Colțea 1920 Brașov. Chindia ocupă locul 1 în Seria a 5-a, cu 16 puncte, formația din Nucet vine pe locul 3, cu 13 puncte, iar Clubul Sportiv Școlar este pe locul 6, cu 6 puncte. Runda viitoare, CSȘ joacă în deplasare la CSȘ Brașovia Brașov, Chindia joacă la Viitorul Argeș Alexandru Duminică, iar GȘA Nucet stă.

Chindia și CSȘ luptă pentru primul loc la U19

La U19, meciul dintre Chindia și GȘA Nucet s-a încheiat cu victoria târgoviștenilor, care s-au impus cu 2-0. De asemenea, CSȘ Târgoviște a trecut de Colțea 1920 Brașov și la U19, dar de această dată la limită, 2-1. Pentru primul loc luptă Chindia, care are 14 puncte și CSȘ, cu 11 puncte, dar și cu un meci mai puțin disputat. GȘA Nucet este abia pe locul 7, cu 7 puncte adunate. Runda viitoare, CSȘ joacă în deplasare la CSȘ Brașovia Brașov, Chindia se deplasează la Viitorul Argeș Alexandru Duminică, iar GȘA Nucet stă.

Irinel Voicu e mulțumit

Șeful centrului de copii și juniori de la Chindia, Irinel Voicu, e mulțumit de rezultatele înregistrate la cele două categorii de vârstă până în acest moment. Acesta își dorește ca tot mai mulți juniori să facă pasul spre prima echipă. „Suntem mulțumiti, avem un parcurs bun la ambele categorii de vârstă. E o surpriză la U17, pentru că băieții s-au adaptat foarte repede la ce s-a cerut și au apărut rezultatele, ne așteptam să aibă nevoie de o perioadă mai lungă de timp. Sunt echipe bune, GȘA Nucet chiar are o echipă foarte bună la U17. Ne dorim să jucăm cât mai bine, așa vin și rezultatele, dar să promovăm juniori la prima echipă este obiectivul principal”.