12.09.2018 00:10

Chindia e obligată să câștige cu Petrolul

Chindia e obligată să câștige cu Petrolul
Galerie foto

❚ Au apărut tot mai multe persoane care critică jocul și rezultatele echipei din acest sezon, nemulțumite de faptul că echipa dâmbovițeană ar putea rata promovarea și în acest sezon, dacă lucrurile nu se vor schimba în bine. ❚ Formația lui Viorel Moldovan poate să mai calmeze spiritele printr-o victorie cu Petrolul, astăzi, pe stadionul „Ilie Oană”. ❚ „Nu avem probleme de lot pentru meciul cu Petrolul, aștept o reacție de orgoliu din partea jucătorilor”, a spus Viorel Moldovan. ❚ „Dacă după un meci pierdut vorbim despre o criză, nu e bine. Chindia a mai pierdut meciuri, nu există nicio criză, am prins o zi nefastă, nu ne-am exprimat bine pe teren, am acordat și două penalty-uri prea ușor, s-a văzut lipsa de experiență a unor jucători”, a completat antrenorul Chindiei

 

COSMIN SAVA

 


 

Chindia traversează o perioadă dificilă, după ce în ultimele două etape a pierdut 5 puncte cu FC Argeș și CS Mioveni, iar acest lucru a afectat locul din clasament a formației târgoviștene, care ocupă acum poziția a 9-a. Au apărut tot mai multe persoane care critică jocul și rezultatele echipei din acest sezon, nemulțumite de faptul că echipa dâmbovițeană ar putea rata promovarea și în acest sezon, dacă lucrurile nu se vor schimba în bine. Formația lui Viorel Moldovan poate să mai calmeze spiritele printr-o victorie cu Petrolul, astăzi, pe stadionul „Ilie Oană”. Partida începe la ora 19:30 și se anunță un meci tare, între două echipe care își doresc promovarea în prima ligă la finalul acestui sezon.

„Trebuie să fim optimiști și să aratăm altceva cu Petrolul!”

Antrenorul Chindiei spune că nu poate fi vorba despre o criză la echipă, chiar dacă sau pierdut puncte importante în ultimele două meciuri. Moldovan speră ca jocul formației pe care o pregătește să arate mai bine în meciul cu Petrolul. „Dacă după un meci pierdut vorbim despre o criză, nu e bine. Chindia a mai pierdut meciuri, nu există nicio criză, am prins o zi nefastă, nu ne-am exprimat bine pe teren, am acordat și două penalty-uri prea ușor, s-a văzut lipsa de experiență a unor jucători. Până la urmă există greșeli individuale și colective, pe care trebuie să le eliminăm. Trebuie să fim optimiști și să aratăm altceva cu Petrolul. Vreau un joc mai consistent din partea echipei, vreau să ne exprimăm mai bine. Cu Mioveniul am pierdut primul meci, dar avem 10 puncte până în acest moment. E adevărat, am pierdut 5 puncte importante pe teren propiu, calculul nostru era altul, dar există și o anumită presiune pe jucători, din cauza obiectivului impus, iar acest lucru se vede. Dar ăsta este fotbalul, trebuie să mergem înainte. Nu avem probleme de lot pentru meciul cu Petrolul, aștept o reacție de orgoliu din partea jucătorilor”, a spus Viorel Moldovan.