03.10.2019 00:09

Chindia, CSȘ Târgoviște și Nucet luptă pentru podium

Chindia, CSȘ Târgoviște și Nucet luptă pentru podium
Galerie foto

❚ În această stagiune avem echipe implicate în Liga Elitelor U16, dar și în Campionatul Național U17 și U19. ❚ Chindia Târgoviște și CSȘ Târgoviște reprezintă județul nostru în Liga Elitelor U16, dar nivelul ridicat își spune cuvântul, iar echipele se află în partea de jos a clasamentului ❚ La U19 s-au obținut două victorii în ultima rundă, CSȘ Târgoviște sa impus cu 3-2 în fața formației FC Argeș, GȘA Nucet a trecut cu 3-1 de Viitorul Pitești

 

COSMIN SAVA

 


 

Dâmbovița a reprezentat mereu un bazin important de talente, iar în ultimii ani a acordato atenție specială sectorului juvenil, chiar dacă nu la nivelul dorit. În această stagiune avem echipe implicate în Liga Elitelor U16, dar și în Campionatul Național U17 și U19. Chindia Târgoviște, Clubul Sportiv Școlar Târgoviște și Grup Școlar Agricol Nucet oferă echipe în aceste competiții, iar rezultatele de la U17 și U19 sunt interesante.

În subsolul clasamentului la U16

Chindia Târgoviște și CSȘ Târgoviște reprezintă județul nostru în Liga Elitelor U16, dar nivelul ridicat își spune cuvântul, iar echipele se află în partea de jos a clasamentului. În etapa cu numărul 12, Chindia a cedat clar cu Csikszereda Miercurea Ciuc, 0-4, în timp ce CSȘ-ul a cedat cu 1-2 în fața celor de la FC Botoșani. CSȘ ocupă locul 9, cu 7 puncte, iar Chindia este pe 10, cu 4 puncte, la fel ca ultima clasată Astra.

Chindia e lider la U17

Situația din clasament este mai bună la U17, acolo unde Chindia este lider, dar și CSȘ Târgoviște sau GȘA Nucet stau bine în clasament. În ultima etapă doar Chindia a reușit să câștige, 4-0 cu CS Mioveni, în timp ce CSȘ a pierdut cu FC Argeș, 3-1, iar Nucet a cedat în fața Viitorului Argeș, 0-2. Chindia are 29 de puncte și este liderul seriei, în timp ce CSȘ este pe 4, cu 24 de puncte, iar GȘA Nucet vine pe 5, cu 13 puncte.

Nucet și Chindia pe podium la U19

La U19 s-au obținut două victorii în ultima rundă, CSȘ Târgoviște s-a impus cu 3-2 în fața formației FC Argeș, GȘA Nucet a trecut cu 3-1 de Viitorul Pitești, dar Chindia a cedat, 1-4 cu CS Mioveni. În această serie, cea mai bine clasată formație dâmbovițeană este GȘA Nucet, pe locul 2 cu 27 de puncte, în timp ce Chindia e pe 3, cu 21. CSȘ Târgoviște este pe locul 5, cu 15 puncte, la egalitate cu ocupanta locului 4, FC Argeș.