14.08.2020 00:09

Chindia continuă în prima ligă

Chindia continuă în prima ligă
Galerie foto

❚ După ce s-a impus la Ploiești cu 2-0, Chindia a părut mai relaxată în manșa retur, de la Mioveni, fiind condusă la un moment dat ❚ Dacă jucătorii echipei din Mioveni s-au întrecut în ocazii, Chindia a profitat de prima ocazie pe care a avut-o, iar Ivancic a egalat din centrarea lui Yameogo ❚ Partea secundă a găsit tot formația gazdă în atac, dar Balint a șutat pe lângă după o acțiune bună a echipei din Mioveni, care a ratat promovarea la baraj

 

COSMIN SAVA


Deși a încheiat sezonul pe ultimul loc în Liga I, Chindia a beneficiat de modificarea sistemului competițional și a disputat un baraj în dublă manșă pentru menținerea/promovarea în Liga I, cu ocupanta locului 3 din Liga a II-a, CS Mioveni. După ce s-a impus la Ploiești cu 2-0, Chindia a părut mai relaxată în manșa retur, de la Mioveni, fiind condusă la un moment dat. Însă, trupa lui Emil Săndoi a încheiat cu bine acest baraj și, în ciuda faptului că a demonstrat încă o dată probleme grave în meciurile din deplasare, rămâne în Liga I pentru încă un sezon. Herghelegiu a marcat repede Chindia a început rău jocul, iar gazdele au deschis scorul la prima acțiune mai sănătoasă, atunci când Herghelegiu a profitat de marcajul larg al lui Dumitrașcu și a punctat pentru 1-0, după centrarea lui Alexe (7). Trupa lui Săndoi și-a revenit, a echilibrat jocul, însă tot gazdele au avut ocazii de a marca, prin Anghelina, al cărui șut a fost reținut de Aioani (43), și Beța, care a trimis pe lângă cu o lovitură de cap (45). Dacă jucătorii echipei din Mioveni s-au întrecut în ocazii, Chindia a profitat de prima ocazie pe care a avut-o, iar Ivancic a egalat din centrarea lui Yameogo (45+1).

Chindia a rezistat

Partea secundă a găsit tot formația gazdă în atac, dar Balint a șutat pe lângă poartă, după o acțiune bună a echipei din Mioveni (49). Nici Ișfan nu a prin cadrul porții, șutul său violent fiind fără efect pe tabelă (69). Aioani a fost pus la încercare de același Ișfan în finalul jocului, dar tânărul portar a intervenit bine la șutul de la distanță al fotbalistului de la Mioveni (81).Yameogo a avut ultima șansă a acestui baraj, însă Croitoru a intervenit bine (89).

Caseta tehnică

Stadion: Mioveni. Au marcat: Herghelegiu (7) / Ivancic (45+1). Cartonașe galbene: Coșereanu (19), Alexe (70) / Florea (27), Benga (90+2). Au arbitrat: Marius Avram (București) - Mircea Orbuleț (București) și Vladimir Urzică (Piatra Neamț). CS Mioveni: Fl. Croitoru – Rob. Ghiță (Ișfan 60’), Burnea (Rob. Gherghe 60’), Beța, Ct. Alexe – Rădescu, M. Șerban (Hergheligiu 2’), R. Costin, Anghelina (Massaro 60’), Coșereanu (cpt.)(Măzărache 56’) – Val. Balint. Antrenor: Claudiu Niculescu. Chindia Târgoviște: Aioani – Martac (cpt.), Al. Benga, C. Dinu, D. Dumitrașcu – Andr. Șerban (Cr. Neguț 63’), Ov. Bic (Pițian 90’), Rață (Liv. Mihai 90’), Ivancic – Yameogo (Ct. Barbu 90’) – D. Florea (Berisha 83’). Antrenor: Emil Săndoi.