20.04.2018 01:10

Chindia continuă drumul spre promovare

Chindia continuă drumul spre promovare
Galerie foto

❚ În ultimele partide, prestația liniei de apărare a Chindiei a scăzut în calitate, cumulată cu erorile lui Iustin Popescu și Teodor Meilă, au făcut ca Chindia să piarda puncte importante și să iasă din lupta pentru locurile direct promovabile. ❚ Chindia trebuie să fie atentă și pentru poziția a treia, deși este favorită în acest moment la ocuparea acestei poziții. Chiar dacă FC Argeș a venit la șase puncte în spatele Chindiei, ea nu are drept de promovare în acest sezon, iar trupa lui Nicu Croitoru trebuie să fie atentă și la Academica Clinceni, echipa de pe locul 5, aflată la 8 puncte în spatele târgoviștenilor

COSMIN SAVA

 


 

Chindia a cedat în ultimele două etape și a pierdut puncte importante în lupta pentru promovare. Deși echipa lui Nicu Croitoru stătea bine la capitolul apărare, înainte de partidele cu Dacia Unirea Brăila(0-1) și FC Argeș(2-4), avea a doua cea mai bună apărare din campionat, cu doar 17 goluri primite. Însă, în ultimele partide, prestația liniei de apărare a Chindiei a scăzut în calitate, cumulată cu erorile lui Iustin Popescu și Teodor Meilă, au făcut ca Chindia să piarda puncte importante și să iasă din lupta pentru locurile direct promovabile. Târgoviștenii nu au mai avut puterea să revină în cele două partide, așa cum s-a întâmplat în alte partide din acest sezon, mai ales că în partida de pe teren propriu cu FC Argeș, aceștia au fost penalizați cu două lovituri de pedeapsă. șansele pentru primele două locuri s-au micșorat semnificativ, fiind greu de crezut că Chindia ar putea recupera cele zece puncte care o despart de ocupanta poziției secunde, AFC Hermannstadt. Astfel, după ce în sezonul trecut în fața Chindiei au terminat două echipe recent promovate din Liga a 3-a, Juventus București și Sepsi Sfântu Gheorghe, și în acest sezon formația lui Nicu Croitoru a fost depășită de o echipă venită dintr-un eșalon inferior. Chindia trebuie să fie atentă și pentru poziția a treia, deși este favorită în acest moment la ocuparea acestei poziții. Chiar dacă FC Argeș a venit la șase puncte în spatele Chindiei, ea nu are drept de promovare în acest sezon, iar trupa lui Nicu Croitoru trebuie să fie atentă și la Academica Clinceni, echipa de pe locul 5, aflată la 8 puncte în spatele târgoviștenilor.

Deplasare la Snagov

În următoare etapă a Ligii a II-a, Chindia joacă la Sportul Snagov, duminică, de la ora 15:00. Dacă târgoviștenii vin după două înfrângeri, Sportul a obținut în etapa trecută un succes important, 4-1, cu UTA Arad. Snagovul este în acest moment pe locul 9 cu 40 de puncte, în timp ce Chindia ocupă poziția a treia, cu 58 de puncte. În meciul tur, jucat la Târgoviște, Chindia s-a impus cu 1-0, după autogolul lui Lică.