27.09.2021 00:13

Chindia capătă consistență și impune respect

Chindia capătă consistență și impune respect
Galerie foto

După un început mai modest de sezon, Chindia traversează poate cea mai bună perioadă de când evoluează pe prima scenă a fotbalului românesc. Echipa lui Emil Săndoi a ajuns la al patrulea meci consecutiv fără înfrângere și gol primit, trei în campionat și unul în Cupa României, unde a obținut calificarea în optimile de finală. Cu puțină atenție, târgoviștenii se puteau impune și sâmbătă în Trivale, cu FC Argeș, într-un meci în care Daniel Popa a ratat un penalty obținut de Laurențiu Corbu.

Cu 7 puncte acumulate în ultimele trei partide de campionat, roș-albaștrii respiră mai bine, undeva spre jumătatea ierarhiei Ligii 1. Programul devine însă mai complicat pe final de an, gen FCSB (a), FC Botoșani (d), CSU Universitatea Craiova (a) sau UTA (d). Un merit evident la redresarea Chindiei îl are și Emil Săndoi, iar faptul că în acest moment este cel mai longeviv antrenor din Liga 1, spune multe despre echilibrul care domnește la nivelul grupării de lângă Turn.

Pentru moment, formația târgovișteană este în grafic în ambele competiții, purtând mai departe povara meciurilor jucate în afara județului. Tocmai de aceea meritul unei comportări decente impune un plus, și nu doar antrenorul trebuie apreciat în acest context. Jucătorii și-au făcut, la rându-le, treaba, iar conducătorii au avut liniște să lucreze la strategia aleasă. Chindia capătă consistență la nivelul Ligii 1 și impune respect. Succes pe mai departe!

Costin Mihai