10.09.2020 00:10

Chindia atacă o nouă victorie

Chindia atacă o nouă victorie
Galerie foto

❚ Partida se joacă la Clinceni, sâmbătă, de la ora 15:30, urmând să fie transmisă în direct de Look, Telekom Sport și Digi Sport. ❚ Chiar dacă a pierdut în prima etapă a noului sezon, 0-1 cu Poli Iași, Chindia a avut forța să își revină, a învins-o pe Dinamo cu 1-0 și a urcat până pe locul 7. ❚ În stagiunea precedentă, Academica Clinceni a fost peste Chindia, atât în clasament, cât și în privința meciurilor directe.

 

COSMIN SAVA


Înainte de pauza cauzată de meciurile echipei naționale, Chindia Târgoviște a obținut o victorie importantă, 1-0 cu Dinamo București. Emil Săndoi a avut timp să mai pună la punct anumite elemente din jocul formației târgoviștene în această pauză, astfel, în mod normal, jocul Chindiei ar trebui să crească în calitate. Pentru formația târgovișteană, meciul cu Academica Clinceni este primul test după această mică întrerupere. Partida se joacă la Clinceni, sâmbătă, de la ora 15:30, urmând să fie transmisă în direct de Look, Telekom Sport și Digi Sport.

Chindia a început mai bine

Chiar dacă a pierdut în prima etapă a noului sezon, 0-1 cu Poli Iași, Chindia a avut forța să își revină, a învins-o pe Dinamo cu 1- 0 și a urcat până pe locul 7 în clasamentul primei ligi. De partea cealaltă, formația din Clinceni are un singur punct, obținut în partida cu Hermannstadt, încheiată cu scorul de 2-2, pentru că în primul joc a pierdut cu CFR Cluj, 1-2. Academica, mai bună sezonul trecut În stagiunea precedentă, Academica Clinceni a fost peste Chindia, atât în clasament, cât și în privința meciurilor directe. În sezonul regulat, echipa lui Ilie Poenaru s-a impus de fiecare dată clar, 3-1 și 5-2, reușind și în play-off o victorie, dar la limită, 1-0. Chindia a reușit să câștige doar ultimul meci al sezonului, cu 3-1, pe arena „Ilie Oană” din Ploiești. Dani Popa a revenit la Chindia Chindia a reușit să aducă un jucător important în zona de atac, ajungând la un acord cu Dani Popa, fost jucător al celor de la Dinamo București. Acesta revine la Târgoviște după patru ani, iar partida cu Academica Clinceni poate reprezenta meciul în care acesta redebutează la Chindia.