16.03.2023 00:12

Chindia are un program dificil

Chindia are un program dificil
Galerie foto

* După înjumătățirea punctelor, Chindia este la cota 16 și ocupă locul 6 în play-out, fiind la egalitate cu AFC Hermannstadt, echipă care ocupă primul loc de baraj

 

Chindia Târgoviște a încheiat sezonul regular cu o remiză, 1-1 cu FC Voluntari, la finalul unei partide disputate pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești. În urma acestui rezultat, formația pregătită de Toni Petrea a ajuns la 32 de puncte, clasându-se pe locul 12 în SuperLiga. Pe parcursul celor 30 de etape disputate, Chindia a înregistrat 7 victorii, a remizat de 11 ori și a pierdut de 12 jocuri, fiind echipa care a reușit cele mai multe egaluri, la fel ca FC Botoșani. Trupa pregătită inițial de Adrian Mihalcea, iar mai apoi de Toni Petrea, a înscris 32 de goluri și a încasat 42, având golaveraj negativ la finalul sezonului regular.

Pe locul 6 în play-out

După înjumătățirea punctelor, Chindia este la cota 16 și ocupă locul 6 în play-out, fiind la egalitate cu AFC Hermannstadt, echipă care ocupă primul loc de baraj. Play-out-ul se joacă într-o singură manșă, urmând a se disputa nouă etape, iar la final, locurile 9 și 10 retrogradează direct, în timp ce formațiile clasate pe 7/8 vor da baraj cu locurile 3/4 din Liga a 2-a. Locul 3 din play-off va disputa un baraj cu câștigătoarea duelului dintre locurile 1 și 2 din play-out, pentru accesul în preliminariile Europa Conference League.

Deplasare la FC Botoșani

Prima etapă se dispută în acest weekend, iar Chindia va evolua în deplasare, pe terenul celor de la FC Botoșani. Vor urma partidele cu CS Mioveni (deplasare), AFC Hermannstadt (acasă), FC Argeș (d), UTA Arad (a), Sepsi/FCU Craiova (d), Petrolul Ploiești (a), Universitatea Cluj (d) și FC Voluntari (a).

 

 

Cosmin Sava