22.10.2021 00:09

Chindia are meci tare cu Universitatea Craiova

Chindia are meci tare cu Universitatea Craiova
Galerie foto

* Chindia Târgoviște a remizat în ultima etapă, 0-0 cu FC Botoșani, iar CSU Craiova a trecut cu 5-0 de Academica Clinceni

 

Seria partidelor dificile continuă pentru Chindia Târgoviște. După ce în ultimele două etape formația pregătită de Emil Săndoi a jucat cu FCSB și FC Botoșani, în runda cu numărul 13, echipa târgovișteană va întâlni CS Universitatea Craiova. Partida se joacă astăzi, de la ora 20.30, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, urmând a fi transmis în direct de Telekom Sport, Digi Sport și Look. Conducerea clubului târgoviștean a stabilit ca pentru această partidă prețul biletelor să fie următorul: 15 lei la Tribuna a II-a, 20 lei la Tribuna I și 30 lei la Tribuna 0. Pentru oaspeți, prețul unui bilet la Peluză este tot de 15 lei.

Formă bună pentru Craiova 

Chindia Târgoviște a remizat în ultima etapă, 0-0 cu FC Botoșani, în condițiile în care a evoluat în finalul jocului cu un om mai puțin, după eliminarea lui Suciu. În urma acestui rezultat, Chindia a acumulat 14 puncte și ocupă locul 10 în Liga 1, la 7 puncte distanță de Rapid București, care ocupă ultima poziție ce duce în play-off. De partea cealaltă, Universitatea traversează o perioadă excelentă, are trei victorii consecutive, toate fără gol primit, ultima dintre ele fiind în fața celor de la Academica Clinceni, 5-0. Craiova ocupă în acest moment locul 5, cu 22 de puncte, la 8 lungimi distanță în spatele liderului CFR Cluj. Cele două formații stau bine din punct de vedere defensiv, Chindia a primit doar 8 goluri, iar Craiova a încasat cu două mai mult, adică are 10 goluri. În schimb, în atac, oltenii stau mult mai bine, au 22 de reușite, spre deosebire de cele 8 goluri marcate de formația târgovișteană.

Chindia, mai bună în sezonul trecut 

În stagiunea precedentă, cele două formații s-au întâlnit de trei ori. Două meciuri au avut loc în campionat, în sezonul regulat, iar o partidă s-a disputat în cadrul sferturilor de finală ale Cupei României. Meciurile din Liga 1 au fost câștigate de Chindia cu același scor, 1-0. În tur, la Craiova, golul decisiv a fost reușit de Daniel Popa din penalty, iar în retur, Paul Iacob a punctat decisiv. Meciul din Cupa României a avut-o tot pe Chindia drept formație gazdă, dar Universitatea s-a impus cu 1-0, prin golul lui Cîmpanu.

 

 

Cosmin Sava