19.08.2022 00:10

Chindia are meci cu CSUCraiova

Chindia are meci cu CSUCraiova
Galerie foto

* Universitatea și-a revenit după începutul slab de sezon și a câștigat ultimele două meciuri din campionat

 

Programul dificil din acest început de sezon continuă pentru Chindia Târgoviște, astfel că formația pregătită de Adrian Mihalcea va întâlni Universitatea Craiova la finalul acestei săptămâni. Meciul se joacă duminică, de la ora 18.30, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești. Partida va fi transmisă în direct de Orange Sport, Digi Sport și Prima Sport. În runda cu numărul 6 din acest sezon, mai sunt programate jocurile: CS Mioveni - FC Argeș, FC U Craiova - Petrolul Ploiești, Rapid - UTA Arad, Hermannstadt - CFR Cluj, FC Botoșani - FCSB, U Cluj - Sepsi OSK și Farul Constanța - FC Voluntari.

Craiova  și-a revenit 

Deși a condus cu 2-0 pe FCSB, Chindia Târgoviște a pierdut în ultima rundă și a rămas cu doar două puncte după cinci etape scurse din acest sezon. Formația târgovișteană ocupă locul 14 în acest moment, reușind să evite ultimul poziție datorită golaverajului. De partea cealaltă, Universitatea și-a revenit după începutul slab de sezon și a câștigat ultimele două meciuri din campionat. Ultima victorie a venit în fața formației CS Mioveni, 1-0, iar în urma acestui rezultat echipa pregătită de Mirel Rădoi ocupă locul 6 în SuperLiga, cu 8 puncte.

Meciuri echilibrate 

În ultima ediție de campionat, cele două formații s-au întâlnit de două ori, doar în sezonul regulat. Ambele partide au fost echilibrate, însă Universitatea Craiova a reușit să se impună de fiecare dată cu 1-0. În tur, cu Chindia în postura de echipă gazdă, golul oltenilor a fost reușit de Andrei Ivan, iar la retur, pe „Ion Oblemenco”, reușita formației din Craiova a purtat semnătura lui Gustavo. La fel ca și la celelalte partide, favorită pare a fi Universitatea Craiova, însă fotbalul este imprevizibil, iar Chindia are nevoie de puncte, astfel că ne putem aștepta la un meci încins.

 

 

Cosmin Sava