22.02.2021 12:14

Chindia a scos-o din criză pe FCSB

Chindia a scos-o din criză pe FCSB
Galerie foto

❚ Meciul s-a încheiat cu victoria la limită a formației din capitală, care a pus astfel stop perioadei slabe pe care a traversat-o, în timp ce la Chindia seria meciurilor fără victorie continuă ❚ Gazdele au fost cele care au marcat, prin Olaru, care a avut o execuție frumoasă din afara careului ❚ FCSB ar fi putut să își mărească avatajul până la pauză, dar Aioani a intervenit bine la șutul lui Florin Coman din lovitură liberă. ❚ Chindia a punctat până la urmă prin Florea, însă reușita a fost anulată, pentru că atacantul formației târgoviștene a trimis mingea în poartă cu mâna

 

COSMIN SAVA


Seria de rezultate negative a Chindiei Târgoviște nu a fost oprită nici în partida cu liderul FCSB, care a contat pentru etapa cu numărul 24 a acestei stagiuni de Liga I. Formația târgovișteană a fost temătoare, chiar dacă au existat momente în care a arătat că ar putea obține mai multe din partida cu echipa antrenată de Toni Petrea. Meciul sa încheiat cu victoria la limită a formației din capitală, care a pus astfel stop perioadei slabe pe care a traversat-o, în timp ce la Chindia seria meciurilor fără victorie continuă. Olaru a punctat decisiv Meciul a început cu FCSB în atac, care sa apropiat de câteva ori periculos de poarta lui Aioani, iar prima ocazie mai serioasă a avut-o Moruțan, al cărui șut a trecut pe lângă poarta oaspeților (18). Chindia a oferit replica prin Popa, însă șutul acestuia nu a pus în mare pericol poarta apărată de Andrei Vlad (20). Gazdele au fost cele care au marcat, prin Olaru, care a avut o execuție frumoasă din afara careului (23). FCSB ar fi putut să își mărească avatajul până la pauză, dar Aioani a intervenit bine la șutul lui Florin Coman din lovitură liberă (33).

Chindia nu a avut forța să egaleze

Partea secundă a început tot cu FCSB în atac, iar Aioani a avut o nouă intervenție bună în fața lui Florinel Coman, care a avut o execuție frumoasă, de la mare depărtare (48). Pițian a încercat o execuție dificilă, de la jumătatea terenului, dar nu l-a putut învinge pe Vlad, iar FCSB a rămas în avantaj (51). Chindia a punctat până la urmă prin Florea, însă reușita a fost anulată, pentru că atacantul formației târgoviștene a trimis mingea în poartă cu mâna (63). FCSB a avut ultimele ocazii mai serioase ale partidei, însă Octavian Popescu a trimis pe lângă poartă (69), iar Aioani a intervenit bine la șutul lui Olaru (78).

Caseta tehnică

Stadion: National Arena. A marcat: Darius Olaru (23). Cartonașe galbene: Simion (84), Vlad (90+3) / Pițian (54), Florea (63), Iacob (83), Costea (88). Au arbitrat: Adrian Cojocaru - Laszlo Bucsi și Mihai Marica. FCSB: A. Vlad – O. Popescu, Haruț, Nedelcu (13 Miron), Radunovici – Oaidă (46 Buziuc - 79 Vukusic), Șut, Olaru – Moruțan (79 Simion), Coman, Oct. Popescu. Antrenor: Toni Petrea. Chindia: Aioani – Căpușă, Iacob, Pițian, C. Dinu – Neguț (73 Yameogo), Rață, Dulca (90 Șerban), Diaz (46 Mitrea) – Florea (83 Berisha), Popa (83 Costea). Antrenor: Emil Săndoi.