17.01.2022 00:10

Chindia a revenit din Antalya

Chindia a revenit din Antalya
Galerie foto

* În ultimul test, formația târgovișteană a pierdut în fața cehilor de la Slovan Liberec, cu scorul de 2-0

 

În perioada 5-15 ianuarie, Chindia Târgoviște a avut programat un stagiu de pregătire în Turcia, acolo unde elevii lui Emil Săndoi au disputat și trei jocuri amicale. Echipa târgovișteană a beneficiat de condiții excelente de antrenament, iar antrenorul oltean a putut să pregătească în liniște partea a două a sezonului, una care se anunță incendiară. În Turcia, primul meci de pregătire a fost împotriva turcilor de la Corum FK, iar Chindia s-a impus cu 2-0, grație reușitelor semnate de Cherchez și Sila.

În a doua partidă, formația târgovișteană a fost învinsă de Paks, echipă din Ungaria, cu scorul de 3-0, iar în ultimul test, Chindia a pierdut în fața cehilor de la Slovan Liberec, cu scorul de 2-0. Astfel, echipa târgovișteană a încheiat cantonamentul din Turcia cu o singură victorie înregistrată, chiar în primul test. Formația pregătită de Emil Săndoi a revenit în țară, iar primul meci oficial din anul 2022 este programat sâmbătă, de la ora 14.30, la Ploiești, pe arena „Ilie Oană”, împotriva revelației din acest sezon, FC Voluntari.

Lotul Chindiei

În Turcia, Emil Săndoi s-a bazat pe următorii jucători: Cătălin Căbuz, Dinu Moldovan, Rareș Pop, Mădălin Martac, Cornel Dinu, Daniel Neguț, Daniel Celea, Laurențiu Corbu, Daniel Florea, Paul Iacob, Daniel Popa, Milan Kocic, Marco Dulca, Tiberiu Căpușă, Doru Popadiuc, Simo Roumpoulakou, Cristian Cherchez, Mikael Cantave, Răzvan Matiș, Andrei Șerban, Adrian Ioniță, Cosmin Atanase, Marian Șerban, Alexandru Jipa, Vlăduț Stancu, Andrei Pițian și Richard Sila. Rămâne de văzut câți jucători vor mai ajunge sub comanda antrenorului oltean până la reluarea partidelor din campionat.

 

 

Cosmin Sava