11.01.2019 00:10

Chindia a reluat pregătirile

Chindia a reluat pregătirile
Galerie foto

❚ Viorel Moldovan a condus ieri antrenamentul de debut în 2019, având la dispoziție un lot de 20 de jucători. Singura noutate a fost Mihai Neicuțescu, revenit de la Dinamo București, de unde Chindia i-ar mai dori pe Denis Ciobotariu, Daniel Popa, Laurențiu Corbu și Andrei Târcoveanu ❚ Moldovan a renunțat în această iarnă la trei jucători, Bogdan Vasile, Daniel Rogoveanu și Alin Manea. „Până acum, singura noutate este Neicuțescu, însă mai îmi doresc jucători. Vreau să aduce calitate, ceva să ofere un plus echipei”

 

COSTIN MIHAI

 


 

Chindia Târgoviște este prima echipă dâmbovițeană de fotbal care a reluat pregătire în noul an. Viorel Moldovan a condus ieri antrenamentul de debut în 2019, având la dispoziție un lot de 20 de jucători. Singura noutate a fost Mihai Neicuțescu, revenit de la Dinamo București, de unde Chindia i-ar mai dori pe Denis Ciobotariu, Daniel Popa, Laurențiu Corbu și Andrei Târcoveanu. Dacă ultimul s-a înțeles deja cu Viitorul Constanța, nici ceilalți nu sunt ușor de adus. Ciobotariu și Popa au fost opriți în lotul „câinilor” pentru cantonamentul din Turcia, în timp ce Corbu a fost pus pe liber, numai că i s-a stabilit și o sumă de transfer. Conducătorii Chindiei așteaptă ca Mircea Rednic să-și definitiveze lotul, sperând să-i împrumute la Târgoviște pe Popa și Ciobotariu.

Cantonament la Mogoșoaia

Viorel Moldovan a renunțat în această iarnă la trei jucători, Bogdan Vasile, Daniel Rogoveanu și Alin Manea. „Până acum, singura noutate este Neicuțescu, însă mai îmi doresc jucători. Vreau să aduce calitate, ceva să ofere un plus echipei. Ne pregătim pentru moment la Târgoviște, după care vom merge într-un cantonament la Mogoșoaia”, ne-a transmis antrenorul Chindiei, care va relua competiția de pe locul 5 în Liga a 2-a, la 2 puncte sub liderul Sportul Snagov.