17.02.2020 00:10

Chindia a pierdut în prelungiri

Chindia a pierdut în prelungiri
Galerie foto

❚ Deși formația lui Viorel Moldovan a jucat ceva mai bine decât în precedentele două partide disputate în 2020, nu a obținut nici măcar un punct ❚ Prima repriză a fost una echilibrată, prima ocazie a aparținut Chindiei, dar Berisha a finalizat slab, după ce a trecut frumos de doi adversari. ❚ În schimb, oaspeții nu au ratat la prima ocazie avută, Ion Gheorghe reușind să puncteze după assist-ul lui Căpățână. ❚ Când toată lumea se gândea că meciul se va încheia 1-1, Voluntariul a dat lovitura, Tîră reușind să puncteze cu poarta goală


COSMIN SAVA

 


Chindia a produs surpriza runda trecută, când a învins pe terenul Astrei Giurgiu cu scorul de 2-1, dar nu a reușit să mai adune puncte și în etapa cu numărul 25, pierzând pe teren propriu, 1-2, cu echipa aflată pe ultimul loc în clasament, FC Voluntari. Deși formația lui Viorel Moldovan a jucat ceva mai bine decât în precedentele două partide disputate în 2020, nu a obținut nici măcar un punct, iar acum se pregătește pentru duelul din ultima etapă a sezonului regulat, cu FCSB, echipă implicată în lupta pentru titlu.

Lipsă de concentrare pe final de joc

Prima repriză a fost una echilibrată, iar prima ocazie a aparținut Chindiei, însă Berisha a finalizat slab, după ce a trecut frumos de doi adversari (4). În schimb, oaspeții nu au ratat la prima ocazie avută, Ion Gheorghe reușind să puncteze după assist-ul lui Căpățână(7). Fotbalistul Voluntariului a vrut să facă „dubla”, doar că Dinu Moldovan a intervenit bine(16). Chindia a revenit în joc, a forțat egalarea până în pauză, dar nu a reușit, pentru că Ivancic nu a profitat de două oportunități(22, 41). Partea secundă a fost mai săracă în ocazii.Prima a aparținut oaspeților, la lovitura liberă executată de Gorobsov, atunci când mingea a trecut puțin pe lângă poartă(78). Bic a șutat bine, însă Cojocaru a respins(82), aceasta fiind faza care a anunțat golul egalizator al lui Ioniță, care a punctat cu o lovitură de cap(83). Când toată lumea se gândea că meciul se va încheia 1-1, Voluntari a dat lovitura, Tîră reușind să puncteze cu poarta goală, după ce Dinu Moldovan a scos în primă fază șutul lui Pașcanu(90+2).

Chindia Târgoviște- FC Voluntari 1-2(0-1)

Stadion: Ilie Oană-Ploiești. Au marcat: Ioniță (83)/I.Gheorghe(7), Țîră(90+2). Cartonașe galbene: Diallo(78) /Simonovski(24), Struna (50), Căpățână(59). Chindia: Moldovan - Martac, Benga, Diallo, Negrea(46 Neguț) – Piftor(66 Ioniță), Bic, Rață, Yameogo - Ivancic, Berisha(61 Dangubic). Antrenor: Viorel Moldovan. Voluntari: Cojocaru - Struna, Pașcanu, Achim, Kocic - Pablo de Lucas, Gorobsov - Căpățână, Eric(55 Laidouni), I. Gheorghe(67 Sanoh) – Simonovski(46 Țîră). Antrenor: Mihai Teja.