25.11.2020 00:10

Chindia a pierdut chiar dacă a condus la pauză

Chindia a pierdut chiar dacă a condus la pauză
Galerie foto

❚ Târgoviștenii au rămas astfel cu 14 puncte după 11 etape, fiind totuși mai aproape de locurile de playoff, decât de cele retrogradabile ❚ Chindia nu a ratat, reușind să puncteze la prima și singura ocazie importantă pe care a avut-o, prin Denis Dumitrașcu, care a punctat cu un lob superb ❚ Sepsi a ieșit mai hotărâtă după pauză și a încercat să egaleze rapid, dar Golofca a ratat o ocazie bună. Chindia nu a rezistat însă, iar Aganovic a egalat cu un șut din marginea careului, după o pasă primită de la Safranko ❚ Oaspeții au dat lovitura și au preluat conducerea după reușita lui Achahbar, care a marcat cu un șut puternic din afara careului.

 

COSMIN SAVA


Primul meci al Chindiei după pauza cauzată de meciurile naționalei a fost unul complicat, pentru că formația târgovi șteană a întâlnit o echipă bună a primei ligi, Sepsi Sfântu Gheorghe.Trupa lui Emil Săndoi a condus la pauză, însă nu a reușit să mențină avantajul până la final și a fost nevoită să se recunoască învinsă. Chindia a rămas astfel cu 14 puncte după 11 etape, fiind totuși mai aproape de locurile de play-off, decât de cele retrogradabile.

Dumitrașcu a deschis scorul

Începutul partidei a fost unul echilibrat, fără situații periculoase, iar prima ocazie a venit după jumătatea primei reprize și a aparținut oaspeților, însă Aioani a reținut șutul lui Petrila (27). Chindia nu a ratat, reușind să puncteze la prima și singura ocazie importantă pe care a avut-o, prin Denis Dumitrașcu, care a punctat cu un lob superb (39), iar târgoviștenii au intrat la cabine cu avantaj minim.

Sepsi a reușit să revină

Sepsi a ieșit mai hotărâtă după pauză și a încercat să egaleze rapid, dar Golofca a ratat o ocazie bună (51). Chindia nu a rezistat însă, iar Aganovic a egalat cu un șut din marginea careului, după o pasă primită de la Safranko (69). Oaspeții au dat lovitura și au preluat conducerea după reușita lui Achahbar, care a marcat cu un șut puternic din afara careului (77), aceasta fiind reușita care a stabilit echipa câștigătoare.

Caseta tehnică

Stadion: „Marin Anastasovici” - Giurgiu. Au marcat: Dumitrașcu (39) / Aganovic (69), Achahbar (77). Cartonașe galbene: Rață (25), Dulca (60), Florea (64), Popa (76) / Golofca (56), Purece (75), Ștefan (90+2). Au arbitrat: Marcel Bîrsan, Mircea Orbuleț și Florin Păunescu. Chindia: Aioani – Căpușă, P. Iacob, Pițian, Fomba – Neguț, Dulca (78 Yameogo), Rață (81 Cherchez), Dumitrașcu – D. Popa (85 Neicuțescu), D. Florea (78 Costea). Antrenor: Emil Săndoi. Sepsi: Fernandez – Radoslav, Tincu, Dumitrescu, Fl. Ștefan – Golofca (63 Aganovici), Fofana, Vașvari, Purece (90+2 Gal-Andrezly) – Petrila (46 Achahbar), Bajrovic (63 Safranko). Antrenor: Leo Grozavu.