28.04.2016 00:10

Chindia a devenit atractivă pentru mediul privat

Chindia a devenit atractivă pentru mediul privat
Galerie foto

❚ „Facem eforturi să atragem lângă echipă un sponsor important, pentru a putea să avem un parteneriat corect public-privat, iar clubul să poată beneficia de un buget sigur. Meritul este al Chindiei, care prin rezultate reușește să atragă oameni potenți și suscită interes”, a transmis o veste interesantă primarul Stan

COSTIN MIHAI

 


 

Chindia va susține sâmbătă unul dintre cele mai dure teste din acest campionat, pe care nu are voie să-l pice, altfel poate compromite total promovarea în prima ligă. Echipa lui Nicu Croitoru trebuie să câștige pe terenul liderului Gaz Metan Mediaș, pentru a mai spera la primul loc și chiar la poziția a doua. Obstacol dificil pentru târgovișteni, pe care nu-i avantajează nici măcar un rezultat de egalitate.

„Dacă există un moment foarte important din parcursul Chindiei în acest sezon, ăsta e. Facem eforturi să atragem lângă echipă un sponsor important, pentru a putea să avem un parteneriat corect public-privat, iar clubul să poată să beneficieze de un buget sigur. Meritul este al Chindiei, care prin rezultate reușește să atragă oameni potenți și suscită interes. Adevărul este următorul, dacă nu s-ar mai implica Primăria și Consiliul Județean Dâmbovița la nivelul Fotbal Club Chindia avem o problemă mare cu finanțarea și echipa nu poate să supraviețuiască nici măcar în Liga a III-a”, a prefațat marele test de sâmbătă primarul Cristian Stan, care oferă garanția că gruparea târgovișteană nu va ajunge niciodată în situația colegei de serie, FCM Baia Mare.

„Nu s-a pus vreodată problema unor asemenea aranjamente și a unei lipse de transparență, de genul celor care au fost spuse în legătură cu Baia Mare. Probabil că un alt club important și un alt actor important din sportul românesc urmează să intre într-o perioadă foarte dificilă. E regretabil că se întâmplă așa ceva și că lumea sportului se confruntă cu astfel de evenimente. Din păcate, se face mult rău sportului prin asocierea unei implicări a DNA-ului. Eu vă pot spune că la Târgoviște nu există asemenea probleme”.

Altfel, meciul din etapa a 7-a din play-off, cu CS Mioveni, nu se mai joacă miercuri, 11 mai, fiind reprogramat pe 14 mai. În schimb, va fi o rundă intermediară pe 18 mai, când Chindia se va deplasa la UTA Bătrâna Doamnă.