03.08.2021 00:10

Chindia a cedat pe terenul campioanei

Chindia a cedat pe terenul campioanei
Galerie foto

❚ În urma acestui rezultat, echipa clujeană este pe primul loc, cu maxim de puncte după trei etape, în timp ce Chindia are doar un punct după meciurile cu Rapid, Sepsi și CFR ❚ „Victoriile aduc victorii. Ne bucurăm că am făcut o partidă bună și nu am primit gol. De vreo patru ani rămânem singuri în cupele europene, dar ne bucurăm că putem face asta pentru România”, a spus fundașul gazdelor, Denis Ciobotariu, trecut și pe la Chindia ❚ „Suntem foarte bucuroși că am luat cele 3 puncte, a fost un meci dificil, sau apărat foarte bine. Am demonstrat că suntem pregătiți fizic, pentru că s-a văzut diferența”, s-a exprimat Cristi Manea ❚ „Mă bucur că am reușit să marchez, în primul rând că am reușit să câștigăm e important. Suntem singura echipă cu trei victorii din trei și sperăm să o ținem tot așa”, a transmis și Denis Alibec, după primul meci pentru CFR

 

COSMIN SAVA


La finalul săptămânii trecute, în cadrul etapei a treia din această stagiune a primei ligi, Chindia Târgoviște a fost programată să evolueze pe terenul campioanei CFR Cluj. Prima repriză a fost destul de echilibrată, însă diferența de valoare a fost evidentă în repriza secundă, pe parcursul căreia echipa lui Marius Șumudică a avut multe oportunități de a marca. CFR-ul s-a impus grație reușitei lui Denis Alibec, la finalul unei faze la care au mai contribuit Păun și Camora. În urma acestui rezultat, echipa clujeană este pe primul loc, cu maxim de puncte după trei etape, în timp ce Chindia are doar un punct după meciurile cu Rapid, Sepsi și CFR.

Ciobotariu: „Am făcut o partidă bună”

Denis Ciobotariu a avut o prestație solidă împotriva Chindiei și a transmis la finalul partidei că se bucură pentru rezultatul obținut și speră la un nou meci bun cu Young Boys, în cupele europene. „Victoriile aduc victorii. Ne bucurăm că am făcut o partidă bună și nu am primit gol. Este foarte important pentru fundași să nu primești gol. Acum ne gândim la Young Boys, vrem să facem o partidă bună și să câștigăm. De vreo patru ani rămânem singuri în cupele europene, dar ne bucurăm că putem face asta pentru România”, a transmis fundașul CFR-ului.

Manea: „A fost un meci dificil”

Cristi Manea a spus că formația târgovișteană s-a apărat bine la Cluj și că misiunea CFR-ului a fost una dificilă, motiv pentru care s-a declarat foarte fericit pentru punctele obținute. „Suntem foarte bucuroși că am luat cele 3 puncte, a fost un meci dificil, s-au apărat foarte bine. Am demonstrat că suntem pregătiți fizic, pentru că s-a văzut diferența. Sunt foarte fericit pentru Alibec, i -am zis înainte de meci să stea în gura porții, pentru că o să marcheze. Este un meci important cu Young Boys și sper ca de data aceasta să ne răzbunăm. Trebuie să îi batem acasă și să obținem un rezultat bun la ei. Eu cred că o să fie un meci foarte echilibrat, se va juca. Noi trebuie să fim 100% la meciul de acasă, iar după aceea o să ne fie mai ușor la ei”, a declarat fotbalistul echipei clujene.

Alibec: „Încerc să ajut echipa”

Denis Alibec a punctat decisiv în partida de sâmbătă seară și a transmis că este fericit pentru rezultatul obținut, dar că atenția este îndreptată acum către meciul cu Young Boys. „Mă bucur că am reușit să marchez, în primul rând că am reușit să câștigăm e important. Suntem singura echipă cu trei victorii din trei și sperăm să o ținem tot așa. De aceea am venit, încerc să ajut echipa cât pot și să marchez cât mai multe goluri. E, probabil, cel mai important meci al sezonului în momentul acesta. O să încercăm să jucăm la fel, să jucăm ofensiv, pentru că jucăm acasă și trebuie să luăm cele trei puncte. Este cea mai mare echipă din țară și de aceea am ales să vin aici”, a spus atacantul celor de la