18.02.2019 00:08

Chindia a câștigat amicalul cu AFC Hărman

Chindia a câștigat amicalul cu AFC Hărman
Galerie foto

❚ Târgoviștenii au ajuns la a treia victorie din această pauză competițională, după ce în precedentele partide au mai trecut de Unirea Bascovși CS Balotești ❚ Vineri, Chindia începe seria meciurilor oficiale, urmând să joace pe teren propriu cu Aerostar Bacău, de la ora 14.00

 

COSMIN SAVA

 


 

În ultimul meci de pregătire din această pauză competițională, băieții pregătiți de Viorel Moldovan s-au impus clar înfațadivizionarei C, AFC Hărman. Chindia a dominat jocul, reușind să intre la pauză cu un avantaj de două goluri, grație „dublei” semnate de Cristi Neguț. Mihai Neicuțescu a dus scorul la 3-0, iar Vasiloi a marcat golul de onoare al trupei brașovene. Alin Nisipeanu a reușit ultimul gol al partidei și a stabilit scorul final la 4-1.Chindia a început cu Aioani – Martac, Șandru, Dudea, Dumitrașcu – Mihaiu, Novac, L. Mihai, Stoica – Neguț, Neicuțescu. Dupăpauzăși-a făcutapariția pe teren și restul componenților lotului formației târgoviștene. 

Vineri se reia campionatul, adversar Aerostar Bacău

Târgoviștenii au ajuns la a treia victorie din această pauză competițională, după ce în precedentele partide au mai trecut de Unirea Bascov și CS Balotești. Chindia a mai întregistrat trei remize, cu FC Voluntari, CS Mioveni și Metaloglobus, dar și două înfrângeri, cu Rapid București ș i  DacoGetica  București. Vineri , formația târgovișteană începe seria meciurilor oficiale, urmând să joace pe teren propriu cu Aerostar Bacău, de la ora 14.00. În acest moment, trupa pregătită de Viorel Moldovan ocupă locul 5 în clasament, cu 44 de puncte, la două lungimi distanță în spatele liderului Sportul Snagov.