10.03.2020 00:10

Chindia a ajuns pe loc retrogradabil

Chindia a ajuns pe loc retrogradabil
Galerie foto

❚ Jocul formației pregătite de Viorel Moldovan a fost puțin mai bun față de precedentele meciuri, dar Chindia a obținut doar un punct și a ajuns pe loc retrogradabil ❚ Prima care a marcat a fost Chindia, prin Diallo, care a punctat după o centrare a lui Andrei Șerban (28) ❚ Prima ocazie a părții secunde a adus și golul egalizator pentru Sepsi, pentru că Fulop l-a învins pe Moldovan, după ce mingea a fost deviată de Diallo ❚ S-a terminat 1-1, iar Chindia a ajuns pe loc direct retrogradabil, urmând ca etapa viitoare să joace pe terenul formației Dinamo București

 

COSMIN SAVA

 


 

Disputată în condiții speciale, fără spectatori, din cauza epidemiei de coronavirus, partida dintre Chindia Târgoviște și Sepsi Sfântu Gheorghe a fost una atractivă în prima repriză, dar plictisitoare în cea de-a doua. Jocul formației pregătite de Viorel Moldovan a fost puțin mai bun față de precedentele meciuri, însă Chindia a obținut doar un punct și a ajuns pe loc retrogradabil.

Repriză spectaculoasă

Partida a început echilibrat, ambele echipe au avut ocazii importante. Mai întâi șutul lui Florin Ștefan a trecut pe lângă poarta lui Moldovan (4), pentru ca replica Chindiei să vină prin Barbu, însă șutul acestuia a fost respins de portarul oaspeților (8). Sepsi a revenit în atac, Carnat nu a prins cadrul porții cu o lovitură de cap (16). Cea care a marcat a fost Chindia, prin Diallo, care a punctat după o centrare a lui Andrei Șerban (28). Sepsi a fost aproape să egaleze, doar căDinu Moldovan a intervenit bine de două ori (29, 36). Ultima șansă a primei reprize a aparținut Chindiei, însă Yameogo nu a reușit să-l învingă pe Niczuly (45).

Gol în startul reprizei secunde

Prima ocazie a părții secunde a adus și golul egalizator pentru Sepsi, pentru că Fulop l-a învins pe D. Moldovan, după ce mingea a fost deviată de Diallo (47). A doua repriză nu a mai fost la fel de spectaculoasă, iar în afara golului, a mai existat o singură situație periculoasă, dar Dumiter nu a prins poarta, cu un șut bun din afara careului(73). S-a terminat 1-1, iar Chindia a ajuns pe loc direct retrogradabil, urmând ca etapa viitoare să joace pe terenul formației Dinamo București.

Caseta tehnică

Stadion: Ilie Oană - Ploiești. Au marcat: Diallo (28) / I. Fulop (47). Cartonașe galbene:Yameogo (31), Martac (70) / Kovacs (46), Vașvari (81). Au arbitrat: Iulian Dima, Bogdan Gheorghe și Mihai Iliescu. Chindia: D. Moldovan - Martac, Pițian, Diallo, Corbu – Yameogo (68 Dumitrașcu), Rață, Bic, Șerban – Barbu (58 Dangubic), Berisha (73 Florea). Antrenor: Viorel Moldovan. Sepsi: Niczuly - Dimitrov, Bouhenna, Tincu, Ștefan - Vașvari, I. Fulop, Kovacs (58 L. Fulop), Diaz (81 Ștefănescu) - Carnat, Dumiter (74 Karanovic). Antrenor: Leo Grozavu. Președintele Chindiei vorbește deschis „PSD a