20.03.2023 00:12

Chindia a ajuns pe loc de baraj

Chindia a ajuns pe loc de baraj
Galerie foto

* În finalul partidei, când nimeni nu se mai aștepta la acest lucru, Mailat a punctat decisiv la capătul unei faze individuale de mare frumusețe

 

În prima etapă din play-out, Chindia Târgoviște a evoluat în deplasare, pe terenul formației FC Botoșani. Meciul se anunța unul dificil pentru echipa lui Toni Petrea și așa a și fost. Chiar dacă formația târgovișteană a avut câteva oportunități de a marca, nu a făcut-o, iar golul lui Mailat din finalul partidei a îngenuncheat-o pe Chindia, care a ajuns la șapte partide consecutive fără victorie în campionat. Echipa târgovișteană a ajuns pe loc de baraj, iar următorul meci este cu CS Mioveni, echipă ce mare nevoie de puncte, astfel că ne putem aștepta la un noi meci dificil. Până atunci, urmează o pauză competițională în care Petrea mai poate rezolva din problemele echipei târgoviștene.

Mailat a dat lovitura

Chindia a început meciul mai bine, Dulca a șutat din marginea careului, mingea a fost deviată de Dragu, însă Ducan a fost atent și a respins de sub transversală (6). Mult mai importantă a fost ocazia lui Dani Popa, mingea expediată de atacantul dâmbovițean, din cădere, a lovit transversala porții echipei moldovene (28). FC Botoșani a replicat prin Florescu, dar șutul acestuia, din afara careului, a fost reținut fără emoții de Căbuz (32).  În partea secundă, jocul a fost mult mai închis, fără prea multe faze de poartă. Mutumbo a trimis peste poarta lui Căbuz, cu o lovitură de cap (79), iar în finalul partidei, când nimeni nu se mai aștepta la acest lucru, Mailat a punctat decisiv, la capătul unei faze individuale de mare frumusețe (90).

Caseta tehnică

Stadion: Municipal - Botoșani. A marcat: Mailat (90). Cartonașe galbene: Pius (22), Ivanov (90+4) / Akhmatov (15). Au arbitrat: Rareș Vidican, Ciprian Danșa și Imre Bucsi.

Botoșani: Ducan – Petro, Mutombo, Pius, Țigănașu (46 Mboko) – Dican, Zabou (62 Cioiu), Florescu (61 Ivanov) – A. Dragu (74 Roman), J. Tallo (46 Camara), Mailat. Antrenor: Flavius Stoican.

Chindia: Căbuz – Căpușă, Orozco, Celea, A. Ioniță – Dulca (90+1 Mihaiu), Akhmatov 46 Vorobjovas) – Neguț, Popadiuc (73 Șerban), D. Popa (85 Buș) – Cooper. Antrenor: Toni Petrea.

Foto: FC Botoșani

 

 

Cosmin Sava