05.08.2020 00:10

Chindia – Voluntari, astăzi, ora 17.00

Chindia – Voluntari, astăzi, ora 17.00
Galerie foto

❚ Pentru a treia oară, meciul dintre Dinamo și Chindia a fost amânat, chit că era programat pentru joi. Liga Profesionistă de Fotbal a decis ca toate meciurile rundei finale din play-out să se joace astăzi, de la ora 17.00 ❚ Învinsă în ultimele două runde cu același scor, 1-2, de Politehnica Iași și Dinamo, formația ilfoveană are nevoie de un succes cu Chindia, pentru a fi sigură că nu retrogradează ❚ Ultimii în Liga 1, târgoviștenii nu mai are nicio șansă de supraviețuire pe teren, fiindu-i imposibil să evite ultimele două poziții ❚ CFR Cluj a câștigat pentru a treia oară consecutiv titlul național, după victoria senzațională din Bănie, 3-1 cu Universitatea Craiova (Vinicius 36, Boli 56, Deac 77 / Nistor 10

 

C.M.

 


 

Pentru a treia oară, meciul dintre Dinamo și Chindia a fost amânat, chit că era programat pentru joi. Liga Profesionistă de Fotbal a decis ca toate meciurile rundei finale din play-out să se joace astăzi, de la ora 17.00, după următorul program: Chindia Târgoviște – FC Voluntari, Dinamo București – Viitorul Constanța, Sepsi Sf. Gheorghe – Academica Clinceni, FC Hermannastadt – Politehnica Iași.

2-1 pentru Voluntari la duelurile directe

În aceste condiții, Chindia va întâlni astăzi FC Voluntari, o echipă care nu e scăpată în totalitate de grijile retrogradării. Învinsă în ultimele două runde cu același scor, 1-2, de Politehnica Iași și Dinamo, formația ilfoveană are nevoie de un succes cu Chindia, pentru a fi sigură că nu retrogradează. Ultimii în Liga 1, târgoviștenii nu mai are nicio șansă de supraviețuire pe teren, fiindu-i imposibil să evite ultimele două poziții. Partida se anunță una interesantă, așa cum au fost toate dintre Chindia și Voluntari. Roș-albaștrii s-au impus în deplasare în play-out (1-0), apoi pierdut apoi în retur (2-5), dar și în play-out (0-2).

CFR Cluj e noua și vechea campioană

CFR Cluj a câștigat pentru a treia oară consecutiv titlul național, după victoria senzațională din Bănie, 3-1 cu Universitatea Craiova (Vinicius 36, Boli 56, Deac 77 / Nistor 10). Este al șaselea titlu adjudecat de echipa de CFR, care va reprezenta România în preliminariile Champions League. În Europa League vor merge FCSB, Universitatea Craiova și FC Botoșani.