25.11.2022 00:13

Chindia și CSȘ înregistrează rezultate decente

Chindia și CSȘ înregistrează rezultate decente
Galerie foto

* Județul Dâmbovița are două cluburi care ne reprezintă în competițiile naționale, pe CSȘ Târgoviște (U17) și Chindia Târgoviște (Liga a 2-a și U15)

 

Fotbalul feminin a căpătat tot mai multă importanță în ultimii ani, fiind unul dintre sectoarele pe care reprezentanții Federației Române de Fotbal au încercat să-l îmbunătățească. Județul Dâmbovița are două cluburi care ne reprezintă în competițiile naționale, pe CSȘ Târgoviște (U17) și Chindia Târgoviște (Liga a 2-a și U15). Rezultatele înregistrate sunt unele decente, ținând cont că formațiile dâmbovițene au parte de adversare dificile, care beneficiază de condiții mult superioare.

Pe podium la senioare

La nivel de senioare, Chindia Târgoviște se clasează pe locul 3 în Seria 1 a Ligii a 2-a. Echipa dâmbovițeană a pierdut în ultima etapă, 1-6 cu Liceeni Topolog. În urma acestui rezultat, formația târgovișteană a rămas cu 18 puncte și ocupă locul 3 în clasament, la trei puncte în spatele locului secund, ocupat de Liceeni Topolog, și la șase lungimi distanță în spatele liderului Farul Constanța.

CSȘ Târgoviște, pe locul 4

În Campionatul Național U17, Clubul Sportiv Școlar Târgoviște nu a jucat în ultima etapă, pentru că ar fi trebuit să întâlnească Prosport Football Academy, iar adversarele au disputat doar două meciuri în acest sezon, următoarele partide fiind anulate. Echipa dâmbovițeană face parte din Seria a 3-a și se clasează pe locul 4, cu 3 puncte din 3 meciuri, iar în etapa următoare va juca cu CSM Alexandria, echipa de pe locul 2, care a adunat 9 puncte până în acest moment.

Cea mai bună clasare este la U15

În Campionatul Național U15, Chindia Târgoviște a învins în ultima rundă cu 10-1 pe Dunărea Giurgiu, și se clasează pe locul 2 în Seria a 2-a, cu 10 puncte. Echipa târgovișteană este la trei puncte în spatele liderului Farul Constanța, echipă pe care o va înfrunta etapa următoare, în deplasare.

 

 

Cosmin Sava