18.03.2020 00:10

"Cherchez nu e un jucător de aruncat"


Galerie foto

❚ După Narcis Coman, a venit rândul lui Ionel Pitaru, un alt nume uriaș din generația CS Târgoviște, să comenteze decizia dură a antrenorului Viorel Moldovan ❚ „Poate și Cherchez are probleme, unii jucătorii sunt mai capricioși, fiecare are caracterul lui, dar ca antrenor trebuie să știi să te porți cu fiecare. Problema e că echipa nu joacă, nu oferă speranțe” ❚ „Am înțeles că au fost chemați jucătorii accidentați, pentru a li se propune rezilierea contractelor. Nu se face așa ceva, mai ales că în cazul unei retrogradări, tot ei vor duce greul”

 

COSMIN SAVA

 


 

Gloriile fotbalului târgoviștean oferă opinii interesante pe subiectul momentului la clubul Chindia, tragerea pe linie moartă a golgheterului echipei din ultimii ani, Cristian Cherchez. După Narcis Coman, a venit rândul lui Ionel Pitaru, un alt nume uriaș din generația CS Târgoviște, să comenteze decizia dură a antrenorului Viorel Moldovan. Pitaru consideră că Cherchez nu trebuie alungat de la Chindia, mai ales că poziția echipei, dar și jocul, lasă de dorit. Acesta crede că jucătorii dâmbovițeni ar merita mai multă încredere, pentru că ei au obținut promovarea în prima ligă.

„Jucătorilor accidentați li s-a propus rezilierea contractelor”

„Problema e că echipa nu joacă, nu oferă speranțe. Nici antrenorul nu ar trebui să lase conducerea să-și facă de cap, pentru că s-a cam umblat la jucătorii cu care s-a obținut promovarea, iar dacă retrogradăm, rămânem fără acel nucleu. Am înțeles că au fost chemați jucătorii accidentați, pentru a li se propune rezilierea contractelor. Nu se face așa ceva, mai ales că în cazul unei retrogradări, tot ei vor duce greul. Probabil au ajuns în situația în care depășesc bariera salarială. Nu e ușor, mai ales dacă se îngheață campionatul, nu prea avem șanse. Poate și Cherchez are probleme, unii jucătorii sunt mai capricioși, fiecare are caracterul lui, dar ca antrenor trebuie să știi să te porți cu fiecare. Cu siguranță, Cherchez nu e un jucător de aruncat, mai ales că e de aici și ai nevoie de jucători crescuți la echipă. Eu cred că stagiunea actuală va fi înghețată și abia undeva prin iunie va fi reluată, nu cred că scăpăm până atunci de aceste probleme”, a transmis Ionel Pitaru, nume de referință în fotbalul târgovi ștean.