22.10.2018 00:10

Cherchez e șeful Chindiei

Cherchez e șeful Chindiei
Galerie foto

❚ După două meciuri de pauză, forțată de eliminarea din partida cu Ripensia Timișoara, Cherchez a reintrat la Clinceni, un adversar preferat, și a făcut diferența printr-o execuție de finețe ❚ Liviu Mihai a fost și el aproape de gol, cu o lovitură de cap care a lovit transversala, însă și ilfovenii au avut șansele lor, ba și un gol anulat corect la Patriche

 

COSTIN MIHAI

 


 

Stadion: Clinceni 2. A marcat: Cherchez (40). Au arbitrat: Adrian Cojocaru (Galați) – Iulian Radu, Vlad Bârleanu (ambii București). Rezervă: Viorel Flueran (Craiova). Observatori FRF: Laurențiu Vărgatu (Brăila), Bogdan Gheorghiță (Vaslui). Academica: Vâlceanu – Achim, Răuță, Patriche, Dobrescu – Găină (46 Șut), Barbu – Nicola (60 Mihalcea), R. Ion, Horșia – A. Stoica (71 Olariu). Antrenor: Ilie Poenaru. Chindia: Aioani – Martac, Dudea, C. Dinu, Dumitrașcu – L. Mihai, Novac – Neguț (86 Mihaiu), Cherchez (72 Lungu), Șerban – Florea (81 Rogoveanu). Antrenor: Viorel Moldovan.

Cherchez s-a ridicat de fiecare dată

Cristi Cherchez s-a ridicat de fiecare dată după momentele grele. Cristiano a ratat un transfer la Dinamo, a fost exclus din lot, eliminat de mai multe ori, i s-a retras banderola de căpitan, a irosit o promovare în Liga 1 la penalty-uri, el ratând primul de la punctul cu var, însă mereu a găsit resurse să renască. După două meciuri de pauză, forțată de eliminarea din partida cu Ripensia Timișoara, Cherchez a reintrat la Clinceni, un adversar preferat, și a făcut diferența printr-o execuție de finețe (40). Cristi a arătat atitudine de lider încă din startul partidei, și oricât l-ar dori unii în afara terenului, băiatul rămâne șeful Chindiei. Chindia schimbă liderul și va da peste noul lider Cherchez le-a băgat tuturor o nouă primă de victorie în buzunar, a șasea la rând, numai că directorul sportiv, cu rol de delegat, Ciprian Iugulescu, ia dublu decât Cristi și ceilalți jucători, după cum a dezvăluit vicepreședintele Cătălin Furtună. Liviu Mihai a fost și el aproape de gol, cu o lovitură de cap care a lovit transversala (74), însă și ilfovenii au avut șansele lor, ba și un gol anulat corect la Patriche (56). Chindia schimbă liderul și va da peste noul lider, Sportul Snagov.