28.07.2021 00:09

Chechez a salvat-o pe Chindia

Chechez a salvat-o pe Chindia
Galerie foto

❚ Chiar dacă Sepsi s-a dovedit echipa mai bună în majoritatea timpului, Chindia a reușit să obțină un punct în finalul meciului, primul din acest sezon ❚ Repriza secundă a început foarte rău pentru Chindia Târgoviște, pentru că Sepsi a marcat la prima fază mai periculoasă, prin Ashkovski, care a punctat după o eroare în defensiva echipei lui Emil Săndoi ❚ Când foarte puțini oameni se mai așteptau, Chindia a reușit să egaleze prin Cristi Cherchez, cel care a profitat de greșeala lui Sousa și a salvat un punct pentru formația târgovișteană ❚ Chindia ar fi putut să dea lovitura prin Florea, însă șutul acestuia a fost scos incredibil de portartul oaspeților.


COSMIN SAVA


După înfrângerea din prima etapă, 0-1 cu Rapid București, Chindia Târgoviște a avut parte de un meci dificil și în a doua rundă a acestei stagiuni de Liga I. Echipa lui Emil Săndoi a jucat cu Sepsi OSK la Buzău, iar jocul prestat de Chindia nu a impresionat, fiind evident faptul că mai sunt multe lucruri de pus la punct pentru ca formația târgovișteană să ajungă la un nivel bun, care să-i permită să spere la rezultate importante. Chiar dacă Sepsi s-a dovedit echipa mai bună în majoritatea timpului, Chindia a reușit să obțină un punct în finalul meciului, primul din acest sezon.

Repriză echilibrată

Prima repriză a început cu Chindia în atac, însă șutul lui Celea din lovitură liberă a trecut peste poarta oaspeților (5). Căpușa a ratat cea mai mare ocazie a primei părți. Acesta a reluat din alunecare pe centrarea lui Daniel Florea, însă Niczuly a respins (12). Oaspeții au oferit replica prin Gonzalez (19) și Vașvari (26), însă șuturile expediate de aceștia nu au pus în pericol poarta apărată de Moldovan. Formația târgovișteană a avut ultima ocazie a primei reprize. Șerban a executat bine un corner, dar lovitura de cap a lui Baxevanos a trecut pe lângă poartă (40).

Cherchez a marcat golul egalizator

Repriza secundă a început foarte rău pentru Chindia Târgoviște, pentru că Sepsi a marcat la prima fază mai periculoasă, prin Ashkovski, care a punctat după o eroare în defensiva echipei lui Emil Săndoi (52). Sepsi ar fi putut să se distanțeze, însă Moldovan a intervenit bine la șutul lui Dimitrov (60). Chindia a revenit în joc, iar Paul Iacob a avut o ocazie uriașă, șutul acestuia lovind bara porții apărate de Niczuly (65). Când foarte puțini oameni se mai așteptau, Chindia a reușit să egaleze prin Cristi Cherchez, cel care a profitat de greșeala lui Sousa și a salvat un punct pentru formația târgovișteană (87). Chindia ar fi putut să dea lovitura prin Florea, însă șutul acestuia a fost scos incredibil de portartul oaspeților (90).

CASETA TEHNICĂ

Stadion: Gloria-Buzău. Marcatori: Cherchez (87) / Askhovski (52). Cartonașe galbene: Popadiuc(69), Corbu(90+3) / Păun (11), Gonzalez (30), Niczuly (67), Dimitrov (77), Mitrea (90). Au arbitrat: Andrei Chivulete, Radu Ghinguleac și Andrei Constantinescu. Chindia: Moldovan – Căpușă, Celea, Baxevanos, Roumpoulakou (72 Corbu) – Șerban (82 Matiș), Suciu (82 Cherchez), Iacob, Popadiuc (71 Popa) – Neguț, Florea (90+1 Kocic). Antrenor: Emil Săndoi.