15.12.2017 00:06

Cezar Papoe și Evelyn Neacșu, triumfători la sfârșit de an

Cezar Papoe și Evelyn Neacșu, triumfători la sfârșit de an
Galerie foto

* Primul s-a impus la Cupa ATH, la U12, iar ultima a câștigat Perla Harghitei, la U10

LIVIU DOBRE


Noi rezultate bune pentru tenismenii de la Clubul Sportiv Târgoviște, care se clasează frecvent pe podium la concursurile naționale la care concurează. Pe urmele lui Radu Papoe, fratele său mai mare, Cezar Papoe și-a mai adăugat un trofeu în vitrina personală, câștigând Cupa ATH, la U12, competiție desfășurată la București. Favorit numărul 5, tenismenul de la CS Târgoviște a trecut în turul doi de Mihai Omarov (Daimon TC București), cu 6-2, 6-4, după care a obținut o victorie lejeră în sferturi, cu Călin Apostol (CSȘ Alexandria), favoritul numărul 1, de care a trecut cu 6-0, 6-1. În semifinale, Cezar l-a învins pe Alexander Polyakov (TC Enache), cu 6-1, 6-1. În finală, târgovișteanul l-a întâlnit pe Tudor Țibelea (Daimon TC București), în fața căruia s-a impus simplu, cu 6-0, 6-0. Tot la Cupa ATH, dar la seniori, a participat și Radu Papoe, care s-a oprit în faza sferturilor, unde a cedat în fața lui David Pata (Masters București), favoritul numărul 2, cu 6-7 (4), 5-7, după un meci foarte disputat.

Evelyn Neacșu, locul 1 la Perla Harghitei

Evelyn Neacșu a fost și ea la înălțime, câștigând, de asemenea, un nou trofeu. Tenismena Clubului Sportiv Târgoviște a terminat pe primul loc la Perla Harghitei, la U10, turneu care a avut loc la Ploiești. Favorită numărul 2, sportiva târgovișteancă a intrat direct în faza sferturilor, unde a învins-o pe Mara Dragomirescu (CS Tenis AS Buzău), cu 6-1, 6-0, obținând o victorie și în semifinale, cu Alexandar Bălălău (CS Sănătate – Voința Buftea), cu 6-2, 6-2. În finală, Evely Neacșu a trecut destul de lejer de Rianna Barbu (TC Enache), cu 6-0, 6-2.

„Atât Cezar, cât și Evelyn au câștigat turneele într-o manieră categorică, practicând un tenis de foarte bună calitate. Nu au pierdut niciun set. Îi felicit din inimă”, ne-a transmis Sorin Erlic, coordonatorul secției de tenis de la Clubul Sportiv Târgoviște.