18.05.2023 00:09

Cezar Papoe, locul 3 la dublu mixt

Cezar Papoe, locul 3 la dublu mixt
Galerie foto

* Sportivul de la CS Târgoviște, coordonat de Florin Râpeanu, a concurat alături de Maria Alessia Șerbănescu (AS Tenis Club București)

 

Clasare pe podium pentru tenismenul Cezar Papoe la ediția din acest an a Campionatului Național Individual U18. Sportivul de la CS Târgoviște, coordonat de Florin Râpeanu, s-a clasat pe locul 3, alături de Maria Alessia Șerbănescu (AS Tenis Club București), în proba de dublu mixt. Aventura celor doi sportivi la Campionatul Național a luat sfârșit în semifinale, acolo unde au fost învinși de perechea câștigătoare a turneului Alexia Shara Iancu /Cristian Marton (ambii de la CS Dinamo București), cu scorul de 2-6, 2-6.

În schimb, până la disputa din semifinale, binomul alcătuit din Șerbănescu/Papoe a trecut în turul II de perechea formată din Eva Croitoru (AC Junior Pro Tenis)/ Vlad Moroi (Dinamo București) – 6-2, 706 (6), iar în sferturi de perechea alcătuită din Anca Sauciuc (Academia de Tenis Herăstrău)/ Eduard Coreisa (CS Școlar 6 București) – 6-4, 6-2. La începutul anului, Cezar Pope a devenit campion al României la U16.

 

 

 

C.M.