17.01.2023 00:08

Cezar Papoe, campionul României la Under 16

Cezar Papoe, campionul României la Under 16
Galerie foto

* Venit din calificări, tenismenul de la CS Târgoviște a reușit un parcurs fără greșeală la Campionatelor Naționale Individuale de iarnă

 

Debut de an în forță pentru tenismenul dâmbovițean Cezar Papoe. Sportivul de la CS Târgoviște a devenit campion al României la categoria Under 16. La ediția din acest an a Campionatelor Naționale Individuale U16 de iarnă, târgovișteanul a fost de neoprit la turneul organizat de Federația Română de Tenis, în cadrul Centrului Național de Tenis din București. Venit din calificări, sportivul antrenat de Cătălin Papoe și coordonat de Florin Râpeanu, și-a spulberat adversarii care i-au ieșit în cale. După titlul național obținut weekendul trecut, tenismenul Cezar Papoe a devenit primul dâmbovițean campion al României în 2023.

E primul dâmbovițean medaliat cu aur în 2023

Cezar Papoe a intrat în posesia medaliei de aur, după ce l-a învins în finală pe Alejandro Berge, de la CS Școlar 6 București. În disputa cu al optulea favorit al competiției, târgovișteanul s-a impus cu 6-2, 1-6, 6-3. În semifinale și în sferturi, Papoe i-a învins pe David Carteputreda (CS Dinamo București) – 6-2, 6-2, și pe Yannick Alexandrescu (ACS Stejarii Country Club București), cu 6-2, 5-7, 6-2. De asemenea, în turul 2 și în prima fază a întrecerii, târgovișteanul i-a depășit pe Ștefan Haită (Asociația Tenis Club Victor Hănescu) – 6-4, 6-4, respectiv Cezar Bentzel (CSȘ Dinamo Brașov) – 6-3, 6-3. În schimb, în calificări, Papoe l-a învins pe Matei Văleanu (CSM Brăila), cu 6-0, 6-2.

 

 

 

C.M.