28.03.2024 00:10

Cezar Papoe câștigă Turneul ITF J60 din Antalya

Cezar Papoe câștigă Turneul ITF J60 din Antalya
Galerie foto

* În finala competiției, sportivul târgoviștean l-a învins pe rusul Roman Kharlamov, al treilea favorit al turneului din Turcia

 

Performanță remarcabilă pentru tenismenul Cezar Papoe la ediția din acest an a Turneului ITF J60 din Antalya. Sportivul legitimat la CS Târgoviște a fost de neoprit în Turcia, iar la final a intrat în posesia trofeului pus în joc. În finala competiției, sportivul târgoviștean, antrenat de tatăl său, Cătălin Papoe, și coordonat de Florin Râpeanu, l-a învins pe rusul Roman Kharlamov (fav.3), în două seturi, cu scorul de 6-1, 6-2. În semifinale, tenismenul de la CS Târgoviște, plecat din postura de al 14-lea favorit la câștigarea trofeului, l-a depășit pe compatriotul Daniel Uță, cu 6-4, 6-2.

De asemenea, în sferturi, Cezar l-a învins pe italianul Raffaele Ciurnelli, cu 6-0, 6-2. În primele trei tururi, Cezar i-a învins e turcul Doruk Calicoglu  – 6-4, 6-0, sârbul Marko Dragovic – 6-1, 6-2, dar și pe al doilea favorit al întrecerii, kazahul Iliyas Maratuly – 6-2, 6-2. Este primul rezultat notabil atins de târgoviștean în acest an.

C.M.