25.07.2015 15:55

Cernea și Coman s-au înțeles cu Aninoasa

Cernea și Coman s-au înțeles cu Aninoasa
Galerie foto

❚ Stadionul din Aninoasa a fost omologat pentru a găzdui meciuri de Liga a III-a. În acest moment se lucrează la îmbunătățirea suprafeței de joc, afectată puțin în această vară

C.M.


Președintele Cristi Mitrea a anunțat că FC Aninoasa a ajuns la o înțelegere cu Dragoș Cernea (Chindia) și Gabriel Coman (FCM Târgoviște). Cei doi au fost prezenți miercuri seară la Supercupa Jurnalului, „Mela” fiind folosit pe parcursul reprizei a doua. Aninoasa l-a mai transferat în această vară pe Alin Leotescu, de la Bradul Moroeni, convingându-l și pe Adrian Albu să revină la echipă, după o gravă accidentare.

În acest moment, Remus Gâlmencea are un lot foarte numeros, în special la nivelul jucătorilor seniori. Și cum localnicii vor rămâne pe loc, chit că foarte puțini au șanse de titularizare, alegerea va fi una grea pentru tehnicianul divizionarei C. Altfel, stadionul din Aninoasa a fost omologat pentru a găzdui meciuri de Liga a III-a. În acest moment se lucrează la îmbunătățirea suprafeței de joc, afectată puțin în această vară.