06.02.2019 00:25

Centura Târgoviºtei, dosar la Poliþie ºi la DNA Ploieºti

Centura Târgoviºtei, dosar la Poliþie ºi la DNA Ploieºti
Galerie foto

* Primarul Târgoviºtei, Daniel Cristian Stan, nu a glumit când a anunþat cã îi va da pe mâna procurorilor anticorupþie pe constructorii neserioºi ai Centurii Târgoviºtei * Ieri, poliþiºtii dâmboviþeni au confirmat faptul cã au efectuat verificãri pe acest subiect ºi au constatat cã plângerea penalã a conducerii Primãriei Târgoviºtei a fost înregistratã la DNA Ploieºti

 

A.V.


Reprezentanþii Poliþiei Dâmboviþa au confirmat, printr-un comunicat de presã remis ieri redacþiei noastre, faptul cã au efectuat verificãri ca urmare a articolului apãrut în cotidianul „Jurnal de Dâmboviþa” despre Centura Târgoviºtei, ajunsã subiect al plângerilor penale. Totodatã, poliþiºtii dâmboviþeni au constatat cã plângerea conducerii municipiului Târgoviºte a ajuns la DNA Ploieºti. “Având în vedere informaþiile apãrute în articolul de presã «Centura Târgoviºte, în rãzboiul plângerilor penale», postat pe site-ul JurnaldeDamboviþa.ro, Compartimentul Relaþii Publice din cadrul I.P.J Dâmboviþa este abilitat sã comunice urmãtoarele: În urma verificãrilor întreprinse de cãtre poliþiºtii de la Serviciul de Investigare a Criminalitãþii Economice Dâmboviþa s-a constatat cã la nivelul Direcþiei Naþionale Anticorupþie-Serviciul Teritorial Ploieºti a fost înregistratã plângerea reprezentanþilor Primãriei Municipiului Târgoviºte pentru a se efectua cercetãri cu privire la aspectele sesizate”.

Remember

„Celebra” Centurã Ocolitoare a Municipiului Târgoviºte, pe care niciun constructor nu pare cã reuºeºte s-o ducã, odatã pentru totdeauna, la bun sfârºit, a ajuns într-o nouã fazã, cea a plângerilor penale. Primii care au recurs la aceastã „modalitate” de rezolvare a problemei, prin intermediul procurorilor, au fost constructorii, care au formulat o plângere penalã „la pachet” împotriva conducerii executive a Primãriei Târgoviºte. La rândul ei, Primãria Târgoviºte a contraatacat tot cu o plângere penalã... ºi a acuzat constructorii cã apeleazã la tot felul de tertipuri dupã ce aceºtia s-au lovit de refuzul administraþiei locale târgoviºtene de a prelungi, în vreun fel, termenul de execuþie a lucrãrii, care expirã la sfârºitul acestui an.