11.05.2020 11:02

Centura prinde contur

Centura prinde contur
Galerie foto

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a anunțat că au fost finalizate lucrările de asfaltare pe Calea București, tronsonul care face parte din centura municipiului Târgoviște!

 

De asemenea, a fost finalizată turnarea ultimului strat de asfalt pe strada Calea Ialomiței. În această zonă, timp de două zile s-a lucrat concomitent cu două finisoare, turnându-se aproximativ 600 de tone! În continuare se mai lucrează pentru reabilitarea pasajului rutier de la Aninoasa, cu precizarea că va fi finalizat luna aceasta.

 

De asemenea, se lucrează intens la reabilitarea pasajului rutier de pe strada Petru Cercel, unde se lucrează la cămășuirea tuturor stâlpilor și riglelor pilelor. Se construiesc apărări de mal din zona drumului nou și reabilitarea străzii Magrini. Mai este în lucru construcția stației de pompare de pe strada Petru Cercel.

 

Termenele de execuție sunt cuprinse între 6 și 12 luni (cazul loturilor care cuprind pasaje și poduri rutiere), iar lucrările au debutat pe data de 11.11.2019.