08.11.2022 00:13

Centrul de zi de la Manga, oaza de liniște a seniorilor

Centrul de zi de la Manga, oaza de liniște a seniorilor
Galerie foto

*Edilul de la Voinești, Sandu Gabriel Dănuț, este foarte mulțumit că a reușit să construiască acest centru pentru înțelepții comunei, pentru că acesta este locul unde seniorii pot socializa și afla noutăți

 

Construcția Centrului de zi pentru persoane vârstnice de la Voinești, din satul Manga,  s-a dovedit a fi o investiție inspirată și utilă a autorităților locale, pentru că ea vine în sprijinul seniorilor din localitate! Edilul de la Voinești, Sandu Gabriel Dănuț, este foarte mulțumit că a reușit să construiască acest centru pentru înțelepții comunei, pentru că acesta este locul unde seniorii pot socializa și afla noi informații despre ceea ce se întâmplă în comună, în județ, în țară dar și în lume. Din când în când, pe la Centrul de zi din localitate ajung și medicii de familie, prin rotație,  pentru a se asigura că starea de sănătate a seniorilor este în parametrii normali.

„Centrul de zi  pentru vârstnici de la Voinești funcționează foarte bine. Seniorii noștri vin la centru să socializeze. Acolo merg, pe rând, și medicii de familie, este un fel de voluntariat și le mulțumesc pe această cale, și stau de vorbă, mai măsoară o tensiune, o glicemie și lucrurile merg foarte bine. Centrul  este o oază de liniște pentru seniorii comunei Voinești, este realizat pe fonduri europene. Programul este zilnic,  iar când nu sunt activități specifice avem un administrator și este deschis și sâmbăta și duminica”, ne-a declarat primarul comunei Voinești, Sandu Gabriel Dănuț.

 

 

Violeta Stanciu