07.11.2022 00:20

Centru de vârstnici în cartierul Prepeleac

Centru de vârstnici în cartierul Prepeleac
Galerie foto

*Autoritățile locale nu au ocolit cartierul Prepeleac, în care au debutat recent investiții importante pe ceea ce înseamnă reabilitarea infrastructurii rutiere, dar și a instalării rețelei de gaze în zona menționată

 

 

În ultima perioadă au fost demarate numeroase proiecte ale administrației publice locale în mai multe zone ale municipiului Târgoviște. Autoritățile locale nu au ocolit cartierul Prepeleac, în care au debutat recent investiții importante pe ceea ce înseamnă reabilitarea infrastructurii rutiere, dar și a instalării rețelei de gaze în zona menționată.

Un alt proiect anunțat de primarul Daniel Cristian Stan, tot în cartierul Prepeleac este reabilitarea și modernizarea clădirii de la intersecția străzilor Petru Cercel și I.C. Brătianu, care va fi transformată în centru dedicat persoanelor vârstnice și va avea o cantină socială. Proiectul este demarat tot pe Grupul de Acțiune Locală. Edilul șef de la Târgoviște a oferi în detaliu informații despre noua investiție.

„Vă anunțăm că în zona cartierului Prepeleac, tot ca o componentă a proiectului pe Grupul de Acțiune Locală, este și proiectul reabilitare și modernizare a clădirii de la intersecția străzilor Petru Cercel și I.C Brătianu. Este vorba despre un centru pentru persoanele vârstnice, este și o cantină socială, este o clădire care de prin 2008 este abandonată și risca să degradeze. Am semnat contractul de finanțare, facem licitația publică și tot anul viitor urmează să se intre la reabilitare și modernizare și pentru acea clădire. Vom schimba și pe această componentă. După cum bine știți, în cartierul Prepeleac se desfășoară lucrări de modernizare a infrastructurii stradale și de introducere a rețelei de gaze”, a transmis primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

 

 

Ștefan Khalil