17.05.2018 21:46

Centenar - Potlogi 2018

În data de 21 mai 2018, ora 17.00, în incinta Ansamblului Brâncovenesc de la Potlogi, Consiliul Județean Dâmbovița, prin  Centrul Județean de Cultură Dâmbovița, va organiza evenimentul Centenar - Potlogi 2018, acțiune ce va celebra cel mai important moment din istoria modernă a României, Marea Unire din anul 1918.

Manifestarea de la Potlogi va reuni, într-un spectacol extraordinar, artiști de renume ai muzicii populare românești din toate zonele istorice ale României: Emilia Dorobanțu, Gelu Voicu, Ionuț Fulea, Veta Biriș și Adriana Ochișanu. Aceștia vor fi acompaniați de către Orchestra Populară Chindia a Centrului Județean de Cultură Dâmbovița, dirijor Ionuț Dumitrescu. Alături de ei, pentru un scurt moment instrumental, va urca pe scenă și renumitul instrumentist Stelian Apostol, primul acordeonist angajat al Orchestrei Populare Chindia, cel care a concertat alături de toate numele importante ale muzicii populare românești.

 

 

 

Evenimentul se dorește a fi unul grandios, atât din punct de vedere muzical, cât și din perspectiva locului și a scenografiei care va fi concepută astfel încât să pună în valoare unul dintre cele mai importante monumente de arhitectură medievală din România.

Centrul Județean de Cultură Dâmbovița