30.09.2015 00:09

Ce le mai zice nea Bebiță...

Ce le mai zice nea Bebiță...
Galerie foto

COSTIN MIHAI

 


 

Invitat la emisiunea pe care o moderez la Columna TV, Sport Show, colegul de breaslă Alexandru Istrate a luat o poziție destul de dură la adresa unor conducători din sportul dâmbovițean, să nu spun direct că a șters cu ei pe jos.

Primii care au picat pe tirul lui nea Bebiță au fost șefii Clubului Sportiv Municipal Târgoviște, cărora le-a adus numeroase reproșuri, solid argumentate. Alexandru Istrate nu și-a ascuns dezamăgirea privind decăderea echipei de baschet, campioană en titre, considerându-i responsibili de asta pe cei care conduc clubul. Jurnalistul a vorbit apoi despre marile probleme din arbitrajul dâmbovițean, regretându-l pe fostul președinte Ion Coman, pentru a-l contesta puternic pe cel în exercițiu, Ioan Negoescu. Mai mult, consideră o greșeală inclusiv numirea din urmă cu doi ani a Petruței Iugulescu.

„Nici măcar delegările nu le făcea ea, ci bărbat-su, Ionuț Iugulescu”. Alexandru Istrate îl vede mai nimerit pentru această funcție pe Ionel Pitaru, așteptând și pensionarea lui Tudor Emil, pentru a ceda șefia Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița.

Mulți îi împărtășesc părerile lui nea Bebiță, alții le contestă serios, în schimb mesajul de bază este unul corect. Atât la CSM Târgoviște, cât și la CJA/AJF Dâmbovița sunt probleme mari, iar criticile merg către cei care conduc. Alexandru Istrate a spus ce gândesc probabil foarte mulți, doar că nu au curajul să o spună public.