11.06.2018 00:10

Ce gol tâmpit! Promovarea se stabilește la Târgoviște

Ce gol tâmpit! Promovarea se stabilește la Târgoviște
Galerie foto

❚ Chindia nu merita să piardă la Voluntari, unde a oferit o replică robustă, dându-ne speranțe pentru un retur victorios la Târgoviște, care să aducă o promovare în Liga 1, așteptată de 22 de ani

COSTIN MIHAI

 


 

Trafic infernal sâmbătă după-amiază spre București, cu mii de dâmbovițeni plecând cu scopuri diferite. În timp ce unii au mers la mitingul din Piața Victoriei, alții au luat-o pe centură și au poposit la Voluntari, unde Chindia a jucat meciul tur din barajul pentru promovarea în Liga 1. „PSD, m… PSD”, a strigat galeria târgovișteană, după care l-a luat la „dulcegării” pe Adi Mutu. Așa cum era de așteptat, Chindia a avut mai mulți suporteri la Voluntari decât echipa lui locală. Organizatorii au anticipat asta și au închis casele de bilete înaintea partidei, chiar dacă în tribune mai erau destule locuri goale. Șefii Chindiei au avut răspuns și au împărțit teancuri de bilete celor veniți să-i susțină pe băieții noștri.

Gol norocos marcat de Voluntari

Chindia a stat bine în teren prima repriză, evoluând dezinvolt, însă fără să-și creeze ocazii importante. Perioadă în care nu s-a văzut deloc diferența dintre eșaloane, loturi și bugete. Echilibru a fost și în partea secundă, în care au apărut și fazele de poartă. Iar la una dintre ele, Balaur (79) a prins un șut norocos, care s-a dus în vinclu, peste Aioani. Chindia nu merita să piardă la Voluntari, unde a oferit o replică robustă, dându-ne speranțe pentru un retur victorios la Târgoviște, care să aducă o promovare în Liga 1, așteptată de 22 de ani.

Voluntari: Mincă – Leasă, Horj, Balaur, Bucurică – Răuță, Lazăr (82 Novac) – Căpățână, Cernat (46 Benzar), Ivanovici (62 Voicu) – Bălan. Antrenor: Adrian Mutu.

Chindia: Aioani – Martac, Vătavu, Ciobotariu, Dumitrașcu – Neguț (81 Nisipeanu), Pencea, Rogoveanu, Stoica (88 C. Dinu) – Florea, Cherchez (89 Neicuțescu). Antrenor: Nicolae Croitoru.