24.10.2016 00:09

Ce dificil a fost!

Ce dificil a fost!
Galerie foto

❚ Cristi Cherchez a făcut diferența într-un meci extrem de dificil, în fața unui adversar cu un potențial mult superior locului din clasament

COSTIN MIHAI

 


 

Stadion: „Eugen Popescu”. Spectatori: 1.000. A marcat: Cherchez (32). Șuturi la poartă: 8-8. Șuturi pe poartă: 3-3. Cornere: 4-4. Au arbitrat: Marius Omuț (Oradea) 7 – Ferencz Tunyogi (Zalău) 7, Doru Lucaciu (Cluj) 7. Observatori FRF: Lucian Măiereanu (Brașov), Cristian Vornicu (Piatra Neamț). Cartonașe galbene: Cherchez (58), Vătavu (87) / Vasile (18), Covalschi (22).

Chindia: Aioani – Pătru, C. Dinu, Vătavu, Martac – Rosciugă (46 Stoica), L. Mihai, Honciu, C. Neguț (88 Nisipeanu) – Neagoe, Cherchez (79 Anton). Antrenor: Nicu Croitoru.

Afumați: Obretin – Robicek, Bulea, Patriche, Covalschi (53 Al. Gheorghe) – Balgiu, Olariu – A. Popa (74 Zaharia), Tudorache, Vasile – Verdeș (60 Vlada). Antrenor: Vasile Neagu.

Chindia avea nevoie urgentă de victorie cu Afumați, însă nu și-a găsit ritmul după o perioadă inconstantă. Așa că în primele 30 de minute nici măcar nu s-a apropiat de poarta lui Obretin, bătut din prima încercare. Honciu l-a deschis în bandă pe Neguț, care a continuat cu o centrare forțată, deviată în poartă de Cherchez (32). Cristi mai putea să înscrie o dată, cu un șut din afara careului, care a nimerit bara și s-a plimbat pe linia porții. Partea secundă a fost dominată ca posesie de ilfoveni, care nu au venit însă și cu ocazii la poarta lui Aioani. Chiar dacă înghesuită în jumătatea proprie, tot Chindia a avut fazele importante, însă Vătavu (60) sau Neguț (70 și 75) nu au adus liniștea, astfel că finalul s-a trăit cu sufletul la gură. Nicio echipă nu a dominat Chindia de o asemenea manieră pe teren propriu, însă pentru moment importante sunt punctele câștigate. Formația lui Nicu Croitoru rămâne în lupta pentru promovare, însă până la deplasarea foarte grea de la Sf. Gheorghe urmează meciul de Cupă de miercuri de la Mioveni, cu ACS Poli Timișoara.