05.10.2022 00:10

Ce bun a fost șocul!

Ce bun a fost șocul!
Galerie foto

Invitat la emisiunea tv pe care o moderez, cu câteva ore înaintea meciului Chindia – Rapid, colegul Vasile Neagu a părut amuzant pentru anumiți telespectatori, atunci când a lansat câteva pronosticuri. Unii au încercat ironii fine, după ce distinsul invitat a mizat pe o victorie a Chindiei, rostind chiar 2-1, scor care avea să lumineze la final pe tabelă. Domnul Neagu a indicat și marcatorii Chindiei, Neguț, Popa sau Popadiuc.

Toți trei au înscris în poarta Rapidului, numai că reușita ultimului a fost anulată de VAR. Până la urmă, cel care a râs cu poftă a fost colegul nostru, inspirat și bun cunoscător al fenomenului fotbalistic. Chindia a făcut meci foarte bun contra giuleștenilor, cel mai bun din acest acest sezon, semn că schimbarea antrenorului a reprezentat un șoc binevenit.

Cu Toni Petrea pe bancă, s-a câștigat cu Steaua în cupă și cu Rapid în campionat, victorii legate și de bun augur. Iată cum noul venit a reușit din prima, în timp ce lui Adrian Mihalcea nu i-au fost suficiente 10 meciuri, pentru a bifa o victorie. Impresia unanimă este că fostul dinamovist nu trebuia adus la Chindia, dar și că a primit prea multe șanse, putând fi demis mai devreme. O uriașă gură de oxigen, succesul de luni seară oferă un alt moral pentru meciurile care vin, însă nu rezolvă și salvarea de la retrogradare.

Mai e mult până departe, iar Chindia rămâne ultima din Liga 1. Important e că a venit prima victorie din campionat, că băieții au spart gheața și că s-au deblocat moral. Dar și că Dani Popa sau Cristi Neguț se apropie de forma care i-a consacrat și le-a permis să intre în vizorul unor cluburi mai importante. Era nevoie de această victorie, era nevoie de un șoc la echipă.

 

 

Costin Mihai