26.11.2014 00:08

Ce a dus la schimbarea Petruței Iugulescu?

Ce a dus la schimbarea Petruței Iugulescu?
Galerie foto

❚ Circulă vestea că Petruța va plăti cu funcția pentru faptul că nu ar fi acceptat implicarea lui Emil Tudor la nivelul delegărilor, refuzând să trimită la comandă arbitri la anumite meciuri ❚ „Nu m-am băgat niciodată peste Petruța sau peste Gligoraș. Le-am sugerat doar să fie mai atenți la delegări sau faptul că nu ar fi bine să trimită vreun arbitru la anumit meci, cunoscând tensiunile apărute în timp între el și reprezentanții unei echipe”, s-a apărat președintele AJF ❚ „Timp de o lună și jumătate, Petruța nici măcar nu a mai trecut pe la sediul nostru, nu a sunat și nici și-a motivat în vreun fel absența. Mulți vin cu reclamații sau cu sesizări către președintele arbitrilor, însă ea nu e prezentă niciodată. Sunt foarte multe echipe nemulțumite de arbitraje, care au cerut schimbarea Petruței”, curg reproșurile lui Tudor la adresa Petruței

C. M.

 


 

Circulă vestea că Petruța Iugulescu va plăti cu funcția pentru faptul că nu ar fi acceptat implicarea lui Emil Tudor la nivelul delegărilor, refuzând să trimită la comandă arbitri la anumite meciuri. Astăzi este ultima zi a Petruței în funcția de președinte al Comisiei Județene de Arbitri, după care mâine va fi înlocuită cu Ioan Negoescu. Tudor a convocat pentru joi Comitetul Executiv al AJF, de la ora 11.00, tocmai pentru a numi un șef nou la arbitri.

„Nu m-am băgat niciodată peste Petruța sau peste Gligoraș. Le-am sugerat doar să fie mai atenți la delegări sau faptul că nu ar fi bine să trimită vreun arbitru la anumit meci, cunoscând tensiunile apărute în timp între el și reprezentanții unei echipe. Timp de o lună și jumătate Petruța nici măcar nu a mai trecut pe la sediul nostru, nu a sunat și nici nu și-a motivat în vreun fel absența. Mulți vin cu reclamații sau cu sesizări către președintele arbitrilor, însă ea nu e prezentă niciodată. Aș vrea ca noul șef de la arbitri să fie aproape zilnic aici, la AJF. În plus, sunt foarte multe echipe nemulțumite de arbitraje, care au cerut schimbarea Petruței. Trebuie să țin cont de părerile celor de la echipe, datorită lor suntem noi aici”, a sunat explicația președintelui AJF Dâmbovița.

Petruța și-a luat rămas bun de la arbitri

Dacă la sediul AJF nu a mai fost văzută de ceva vreme, Petruța a participat la ultima ședință a arbitrilor, unde și-a luat rămas bun de la cei pe care i-a condus vreme de un an. Unii o regretă, alții se bucură că va fi schimbată, însă nu ar fi exclus să o vedem în echipa lui Țuți Negoescu. Numirea ultimului ca președintele al CJA este doar o chestiune de formalitate, fiind greu de crezut că membrii Comitetului Executiv vor respinge propunerea lui Tudor. Greul va începe abia după aceea pentru Ioan Negoescu, puternic contestat de Șerban Necșulescu și Mihai Buciumeanu, care și-au anunțat retragerea din structurile AJF, în semn de dezacord cu această numire. Invocând o circulară a Comisiei Centrale a Arbitrilor, care interzice arbitrilor, observatorilor de arbitri și colaboratorilor CCA să ofere declarații presei,

Negoescu nu a oferit niciun detaliu legat de echipa alături de care va conduce arbitrajul dâmbovițean. A recunoscut că i s-a făcut o propunere de colaborare doar Viorel Orbeci, membru în Subcomisia de Disciplină. Nu ar fi exclus ca Liviu Gligoraș să continue ca vicepreședinte al CJA, singurul care a primit interdicție din partea lui Emil Tudor de a mai activa la nivelul AJF este Armand Mihălăchioiu.